2777
2789
عنوان

برادر 13 ساله

670 بازدید | 29 پست

سلام سلام، یه کمکی میکنین

برادرم 13 سالشه، براش گوشی نمیخریم چون قانون خونمونه🙄، لپ تاپ هم که من تکالیفمو باهاش انجام میدم، تلویزیون هم در اختیار آبجی کوچیکه ست، بیچاره الان اومده میگه من چیکار کنم حوصلم سر نره😅

به نظرتون سرگرمی مناسب برای یه پسر نوجوون چیه؟ کتاب نمیخونه، روو درساش فقط تا یه حد کار میکنه، منم وقتی ندارم که باهاش بگذرونم. 😐

زندگی دغدغه‌ی زمان مرگ است، همین🚬

اوخی گوگولی گناه داره

پس کلاس مجازیاشو چه میکنه

برادر من از ۷ سالگی گوشی و تبلت داره ولی زیر نظر تربیت و همه چیشم عالیه هیچ مشکلیم تا حالا از این نظر نداشتیم باهاش

بنظرم وقتشه داشته باشه

💏"You & me 💕make a wonderful "We

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بگو نقاشی بکش😄😄

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
ما معتقدیم بچه نمیتونه تا 18 سالگی این اوازم رو داشته باشه😅

الان که هیچکس هیچ تفریحی نداره بچه ها گناه دارن یا یه بازی چیزی براش بگیرین یا تبلت بگیرین ولی حواستون باشه بهش

نمی کشد😑

بدبخت حق داره....همتون زورتون بهش میرسه

گاهی کنترل بهش بدید لااقل تی وی ببینه

چیزی نمیگم چون دلم خیلی از این دنیا پره...میخوام ازت هر چی بگم بغضم گلومو میبره...آدم یوقتا از خودش بی حرف باید بگذره...این روزهای آخرو ساکت بمونم بهتره...
اوخی گوگولی گناه داره پس کلاس مجازیاشو چه میکنه برادر من از ۷ سالگی گوشی و تبلت داره ولی زیر نظر ت ...

کلاساشو با گوشی من یا مامانم میره ولی خودش گوشی داشته باشه نمیشه کنترلش کرد

زندگی دغدغه‌ی زمان مرگ است، همین🚬

گناه داره 😕

خانم هستم 🍁خوب بودن  و بدبودن  فقط برچسبیه که ادما روت میزنن بر اساس میزان نفعی که براشون داری. 🌸🌸(خطاب به یه عده اگه اهل دعوا و عقده گشایی هستی سرت به سنگ خورد چون من جواب نمیدم بگرد دنبال یه قربانیه دیگه خدا نگهدار 😛)

رو لپتاپ فیفا نصب کنین روزی یه ساعت بده بهش

یا مثلا زنگ بزنه به دوستاش

تمرین روپایی زدن و پینگ پنگ بکنه

من داداشم ۱۲ سالشه این کارا رو میکنه

ما هم همچین قانونی تو خونه داریم و خیلی خوبه من تازه امسال که ۱۹ سالم شد و از کنکور گذشتم گوشیه مستقل دارم

ساصبرُ حتی یعجز الصبرُ عن صبری...ساصبرُ حتی یاذنُ الرحمنَ فی امری...ساصبرُ حتی تذوبُ الجبالَ من صبری...ساصبرُ حتی یعلمُ الصبرَ انّی صبرتُ علی شئ امرُّ من الصبرِ..!