3tarejoooooon مدیر استارتر عضویت: 1399/07/23 تعداد پست: 356 عنوان فولیک اسید 99 بازدید | 7 پست سلام دوستاندر دوره پریود میشه فولیک اسید یا قرص آهن مصرف کرد؟رفتم مرکز بهداشت گفت فولیک اسید خونریزی رو زیاد میکنه و پریود آهن رو دفع میکنه خوردنش فایده نداره لطفا راهنماییم کنید 1399/10/02 | 17:39 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مامایییییی عضویت: 1397/10/07 تعداد پست: 20040 اسید فولیک از سه ماه قبل باید خورد برای من که عوارضی نداشت با کتوژنیک ۱۳ کیلو کم کردم ،شروع چالش با بامداد خمار ۶۲۵۰۰،وزن هدف ۵۸ فروش آنلاین اکسسوری دارم @rose_accessori
نانیسا عضویت: 1399/09/10 تعداد پست: 3194 ب حرفای امپول زنا و مرکز بهداشتیا اصلا گوش نکنید سابقه دارم که میگم سه لیسانس دارن فکر میکنن دکترن امپول زنام ک دیگا هیچیعزیزم فولیک اسسد تو دوران پریود هیچ مشکلی نداره و حتی برا بعضیا لازمه کسایی ک خونریزیشون زیاده و کسایی که آهن بدنشون خیلی کمه 🌸میشه برای نی نی دار شدن من هم یه صلوات بفرستی؟❤🌸رب لا تذرنی فرداً و انتَ خیر الوارثین❤💖
3tarejoooooon مدیر استارتر عضویت: 1399/07/23 تعداد پست: 356 ب حرفای امپول زنا و مرکز بهداشتیا اصلا گوش نکنید سابقه دارم که میگم سه لیسانس دارن فکر میکنن دکترن ا ... اتفاقا منم خونریزیم شدید هستاز ترسم نخوردم که یه وقت بیشتر نشهپس بخورم؟دکتر خودم هم گفت ۳ ماه فولیک اسید بخور بعد اقدام کن برای بارداریفقط موقع پریود رو نمیدونستم
نانیسا عضویت: 1399/09/10 تعداد پست: 3194 اتفاقا منم خونریزیم شدید هست از ترسم نخوردم که یه وقت بیشتر نشه پس بخورم؟ دکتر خودم هم گفت ۳ ماه ... بله بخور وقتی دکتر بهت ثگفته حتی خونریزیت بیشتر شه بیشتر نیاز داری ب آهن پس بخور 🌸میشه برای نی نی دار شدن من هم یه صلوات بفرستی؟❤🌸رب لا تذرنی فرداً و انتَ خیر الوارثین❤💖
3tarejoooooon مدیر استارتر عضویت: 1399/07/23 تعداد پست: 356 بله بخور وقتی دکتر بهت ثگفته حتی خونریزیت بیشتر شه بیشتر نیاز داری ب آهن پس بخور آره واقعا