2777
2789
عنوان

فولیک اسید

99 بازدید | 7 پست

سلام دوستان

در دوره پریود میشه فولیک اسید یا قرص آهن مصرف کرد؟رفتم مرکز بهداشت گفت فولیک اسید خونریزی رو زیاد میکنه و پریود آهن رو دفع میکنه خوردنش فایده نداره 

لطفا راهنماییم کنید 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اسید فولیک از سه ماه قبل باید خورد برای من که عوارضی نداشت

با کتوژنیک ۱۳ کیلو کم کردم ،شروع چالش با بامداد خمار ۶۲۵۰۰،وزن هدف ۵۸                                         فروش آنلاین اکسسوری دارم @rose_accessori 

ب حرفای امپول زنا و مرکز بهداشتیا اصلا گوش نکنید سابقه دارم که میگم سه لیسانس دارن فکر میکنن دکترن امپول زنام ک دیگا هیچی

عزیزم فولیک اسسد تو دوران پریود هیچ مشکلی نداره و حتی برا بعضیا لازمه کسایی ک خونریزیشون زیاده و کسایی که آهن بدنشون خیلی کمه

🌸میشه برای نی نی دار شدن من هم یه صلوات بفرستی؟❤🌸رب لا تذرنی فرداً و انتَ خیر الوارثین❤💖
ب حرفای امپول زنا و مرکز بهداشتیا اصلا گوش نکنید سابقه دارم که میگم سه لیسانس دارن فکر میکنن دکترن ا ...

اتفاقا منم خونریزیم شدید هست

از ترسم نخوردم که یه وقت بیشتر نشه

پس بخورم؟

دکتر خودم هم گفت ۳ ماه فولیک اسید بخور بعد اقدام کن برای بارداری

فقط موقع پریود رو نمیدونستم

اتفاقا منم خونریزیم شدید هست از ترسم نخوردم که یه وقت بیشتر نشه پس بخورم؟ دکتر خودم هم گفت ۳ ماه ...

بله بخور وقتی دکتر بهت ثگفته حتی خونریزیت بیشتر شه بیشتر نیاز داری ب آهن پس بخور

🌸میشه برای نی نی دار شدن من هم یه صلوات بفرستی؟❤🌸رب لا تذرنی فرداً و انتَ خیر الوارثین❤💖