2777
2789

اقا جان دیگه اون دوره ای که تو همه خونه ها گاز مبله و فر بود گذشتو رفت،الان خونه ها قد کف دسته اشپزخونه هام قد یه بند انگشت! اکثرا خانما فر ندارن مگه نه؟ Arezu_food

ولی این باعث نمیشه نتونن کیکو شیرینی و کوکی و پیتزا و ته چین و... درست کنن!

منم فر ندارم ولی همه اینارو بدون فر درست میکنم،انقدر آزمونو خطا کردم تا بالاخره قلقش دستم اومده،حالا تمام قلق ها و نکاتشو با ویدئو گرفتمو گذاشتم تو پیجم بدو برو فالو کنو حالشو ببر arezu_food 

ریز به ریز نکاتشو با جون و دلم براتون نوشتم.هر سوالی داشته باشید سریع جوابتونو میدم،تو تمام مراحل پختتون حمایتتون میکنم تا خودتون اوستا بشید 😍 بدون اینکه بخوای یک قرون هزینه آموزش بدی! چون من قبلا به جای شماهاهم کلاس رفتم😄 

Rafiya_royanلطفا به پیج مغازه من سر بزنید. من فروشگاه لوازم حصیری و سبک بوهو دارم. Rafiya_royan 🥰 اگر از نی نی سایت مشتری من بشید (چه خرید حضوری و چه خرید مجازی) یه تخفیف خوب بهتون میدم.فقط موقع خرید حتما بگید از دوستای نی نی سایتم هستید😊

آموزش ته چین، پیتزا با خمیر سه سوته و خوشمزه، فلافل،راتا مرغ و لبو، کوکی و تزیین آیسینگ، پخت حلیم در یک ساعت، سیر قلیه و کلی دستور غذا و کیک و دسرو شیرینی،تازه کلی دیگه هم تو برنامه هام هست که یادتون بدم

Rafiya_royanلطفا به پیج مغازه من سر بزنید. من فروشگاه لوازم حصیری و سبک بوهو دارم. Rafiya_royan 🥰 اگر از نی نی سایت مشتری من بشید (چه خرید حضوری و چه خرید مجازی) یه تخفیف خوب بهتون میدم.فقط موقع خرید حتما بگید از دوستای نی نی سایتم هستید😊

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آموزش ته چین، پیتزا با خمیر سه سوته و خوشمزه، فلافل،راتا مرغ و لبو، کوکی و تزیین آیسینگ، پخت حلیم در ...

چیشد قربونت برم. برو تو اینستا فالوم کن کدبانو گریتو تکمیل تر کن