2777
2789

من تازگیا با یکی اشنا شدم و همشهری هم نیستیم

فعلا برای اشنایی با هم میحرفیم.

خیلی پسره خوبیه خیلی خیلی محبت میکنه و خیلی هم با ادبه.

و اخلاقشم خوبه وضع مالیشم 

من تا الان هیچ حرف بی ربطی ازش نشنیدم 

اما من فقط ازش خوشم میاد بنظرتون بعد ی مدت عاشقش میشم؟

با این چیزایی گفتم پسره خوبیه؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ادما تو گذر زمان چهره واقعیشونو نشون میدن

کسی جز استارتر منو ریپلای نکنه ....اگه دلتون بحث میخواد یه تاپیک جدا بزنید تگم کنید میام اونجا حسابی از خجالتتون درمیام...گاهی جواب مزخرفات بعضیارو نمیدم ...من همون آدمیم که نه تحصیلات نه معدل الفم تاثیری روی حرف زدنم نذاشته حرفمو رک میزنم حق میزنم میخواد خوشت بیاد میخواد بدت بیاد پشت این کاربری یه آدم بی آزار نشسته که اگه خیلی اذیتش کنید بیفته سر لج باید سفره صلوات پهن کنید تا کوتاه بیاد....اگه ارجاعت دادم به امضام یعنی  نه تنها حوصله یاوه گویاتو ندارم بلکه به هیچ جای مبارکمم حسابت نمی کنم ....سعی کن زیاد به پر و بال من نپیچی من اعصاب ندارم یهو میزنم کتلتت میکنم به خود میای میبینی کتلت شدی ...حسن ختام اینکه تضمین میکنم من بی حوصله ترین ادمی هستم که توی عمرتون دیدید...

خییییلی زمان میخواد بشناسی گلم پسرا هم سادن هم پیچیده وقتی خوب شناختیش میتونی دوسش داشته باشی

اما بحث عشق جداست که میتونی بشناسی نشناسی بد باشه خوب باشه دست خودت نیست عاشق میشی

از وابستگی ام نگم که خیلی بده مث اعتیاده

من خودم دوست داشتن رو به عشق و وابستگی ترجیح میدم

انتظار داری همون اول عاشقش شی عشق کشک نیست که مراحل داره اولش ازش خوشش میاد و بهش کشش داری جذبت میکنه بعد با شناخت آگاهی که از شخصیتش پیدا میکنی به مرور عاشق میشی . اگه خوشت امده و بهش کشش داری عاشقشم میشی دیگه بستگی به ویژگیهای خودتم داره که شخصیت وابسته ای داری یا نه