وقتی دوش ابگرم میگیرم خیلی بیحال میشم مخصوصا بعدش بخوام نماز بخونم تو نماز میخوام بمیرم. و اینکه پیاده روی کنم پاهام لرز میگیرن. شبا موقع خواب دستام مخصوصا دست راستم ناخوداگاه میپره. و خیلی مواقع روز بی دلیل بیحالم همش هم سردم هس. قبلا که تهران دانشجو بودم زیر برف هم هیچی ژاکت نمیپوشیدم الان تو اهواز از شدت سرما دارم میمیرم.گاهی هم علاوه بر پام دستامم از درون لرز میگیرن
ازمایش دادم ویتامین دی ام پایین بود روی ۱۰ بود هموگلوبینمم یکم پایین بود ۱۱ و نیم بود
میگم نکنه ام اس دارم
اسم هایی که بابام رو پسرم گذاشته شامل: پسرک خرما فروش. میرفندرسکی.
یه شعر هم براش ساخته:یکی بود یکی نبود زیر گنبد کبود یه پسر خوشگلی بود همونجا نشسته بود از بالا هه هه میکرد از پایین تر تر میکرد اگه گفتی اون کی بود یه پسر خوشگلی بود
بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
البته خوابم خیلی کمه ۴ ۵ ساعت فقط پنج شنبه جمعه میخوابم ۸ الی ۱۰ ساعت
چون دوتاایم شاغلم با بچه کلاس اولی
یه شعر هم براش ساخته:یکی بود یکی نبود زیر گنبد کبود یه پسر خوشگلی بود همونجا نشسته بود از بالا هه هه میکرد از پایین تر تر میکرد اگه گفتی اون کی بود یه پسر خوشگلی بود
به نظر من طبعت سرد شده. برو یه دکتر سنتی خوب و کاربلد تا اصلاح مزاج برات انجام بده.
هرروز چای دارچین و عسل سیاهدونه میخورم
ربطی نداره گلم. ممکنه نیاز باشه چندتا دارو مصرف کنی. به نظر من یه دکتر برو. البته عطاری منظورم نیست. بپرس ببین دکتر سنتی خوب کجا هست. مثلا دخترخواهرشوهرم کولیت داشت. طب مدرن که گفت لاعلاجه. طب سنتی چندجا بردنش. حالش بدتر شد. تا بردنش تهران پیش خیراندیش. الان میشه گفت کاملا خوب شده. فقط یه مقدار رعایت غذایی داره.
ربطی نداره گلم. ممکنه نیاز باشه چندتا دارو مصرف کنی. به نظر من یه دکتر برو. البته عطاری منظورم نیست. ...
چ خوب
دقیقا احوالات شما رو نداشتم بخدا راست میگم قسم خوردم که بدونی دروغ نمیگم و نبلیغ نمیکنم بالای چهارسال فقط برا دکترا خرج کردم اخرش با دکتر طب ستی حاذق خوب شدم البته اول به لطف و یاری و خواست خدا بعد طب سنتی. علایم من چند درجه شدیدتر از شما بود
حتما طب سنتی خوب برو نه هر طب سنتی .
خدایا هر چی شکرت بگویم بازم خیلی خیلی کمه.پس هوای دلمو داشته باش