2777
2789

ماحرای زندگیم هس ک شوهرم داره خیانت میکنه ولی اخلاقش با من خوبه وهرچی رر بیاره خرج منو ودخترم میشه میخواستم جدا بشم ک خانواده ام گفتن کنکورتو بده بعد تصمیم بگیر 😔من امسال پشت کنکوریم مشاورم بهم گف فعلا همه تمرکزتو بذار رو درست فک کن اون نیس بلکه قبول شدی بعدش از لحاظ مالی مستقلی واون اگه درست شد بمون وگرنه ولش کن مطمین باش اونه ک باخته بیاین شما خم انگیزه بدین درسمو خوب بخونم وناامید نشم 

خدا بعضی ها رو از زندگیتون میبره بیرون چون حرفهایی رو شنیده که شما نشنیدین 👌👌👌👌پس اینقدر گله نکنین ازش💔

خیانت دیدی

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره💔😔

چ بد😥

مردا همشون همینن

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻
منم مثل تو ولی من رفتم دورهای ارایشگری و الان اسقلال مالی دارم و اون دنبالمه😊

جدا شدی الان عزیزم

خدا بعضی ها رو از زندگیتون میبره بیرون چون حرفهایی رو شنیده که شما نشنیدین 👌👌👌👌پس اینقدر گله نکنین ازش💔
خوبه همین ۵ تومن ۶تومنو دارم ماهی برای خودم متغییره یه وقتاییم بیشتر

حرفه ای یاد گرفتی؟

برا خودت ارایشکاه داری یا جایی کار میکنی؟

خدای مهربونم در جستجوی آنچه برایم مقدر نکرده ای خسته ام نکن..