2777
2789
عنوان

کلسیفیه چیه؟؟؟؟نگرانم 😔

32866 بازدید | 51 پست

سلام عزیزان تو سونو مشخص شد اندومتریوز دارم و نوشته یک ناحیه کلسیفیه در سمت لترال این ضایعه در ضخامت فاسیا رویت شد،این خطرناکه؟؟؟؟میشه راهنماییم کنید لطفا 

تو با من قدم بزن...من تا ته دنیا جاده میسازم...
سونو عادی رفتین مشخص شده؟ به منم سالها گفتن اندومتریوز یه دکتر میگه نیست یکی میگه هست

اره 

خودم حس نکردم بخیه سزارینم باز شده میسوزه رفتم دکتر سونو نوشت گف اندو هست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره  خودم حس نکردم بخیه سزارینم باز شده میسوزه رفتم دکتر سونو نوشت گف اندو هست

اشتباه تایپی شد ببخشید

حس میکردم بخیم باز شده اما اون نبود از اندو بود درد و سوزش

پاسخ مشاور سایت افسانه گنجی کارشناس مامایی
سلام دوست عزیزم، هر جایی از رحم که جنین اولیه لانه گزینی کند جفت در همان محل رشد و گسترش می یابد. بنابراین جفت می تواند موقعیت های مختلفی در رحم داشته باشد. جفت لترال یا جفت جانبی جفتی است که محل لانه گزینی آن در سمت چپ یا راست رحم می باشد که اگر در بخش بالایی رحم قرار داشته باشد یکی از موقعیت های طبیعی برای جفت است.
پاسخ مشاور سایت افسانه گنجی کارشناس مامایی سلام دوست عزیزم، هر جایی از رحم که جنین اولیه لانه گ ...

من حامله نیستم ک😳

البته ببخشید برای موارد دیگه هم هست. 

ممنون ک اومدین و جواب دادین

شنبه پیش جراح وقت دارم 

با سه تا جراح مشورت کردن میگن عمل

اون اندومتریوز رو فهمیدم چیه ولی این کلسیفیه رو نمیفهمم چیه یکم ک ن خیلی میترسم

سلام خانم شب بخیر ببخشید مشکل شما رفع شد ؟

من هم امروز سونو دادم و گفت یک کیست چهار سانتی کلسیفیکاسیون دارم ،شما می دونین چیه خیلی نگرانم ،همه نوع کیست رو میشناختم بجز این 

سلام خانم شب بخیر ببخشید مشکل شما رفع شد ؟  من هم امروز سونو دادم و گفت یک کیست چهار سانتی کلس ...

سلام عزیزم اره خداروشکر چیزی نبود 

این کلسیفیه ک دکتر گف چیزی نیس بعد باز گفتن اندو هس ک شکر خدا اونم نبود منم دیگه دنبالش رو نگرفتم

سلام عزیزم اره خداروشکر چیزی نبود  این کلسیفیه ک دکتر گف چیزی نیس بعد باز گفتن اندو هس ک شکر خ ...

سلام خوب هستین چقدر خوشحال شدم جوابم رو دادید هر روز می اومدم ببینم کسی جواب داده یا نه

من امروز رفتم دکتر زنان و واسم ازمایش های تومور مارکر و ca125 و از این چیزا نوشت خیلی دلشوره دارم و سابقه اندومتریوز هم دارم  

ممنونم 

سلام خوب هستین چقدر خوشحال شدم جوابم رو دادید هر روز می اومدم ببینم کسی جواب داده یا نه من امروز رف ...

عزیزم  

انشاالله که چیزی نیس

اندومتریوز شما چند سانتی بود ،الان دارو مصرف میکنید؟

اندو نبود تو سونو آخر ک رفتم گفت چسبندگی جداره شکمی هس ک منم دیگه دنبالش رو نگرفتم