2777
2789
عنوان

نیروی انتظامی زن؟؟؟؟

222 بازدید | 11 پست

سلام..کسی میدونه نیرو انتظامی بانوان رو هم استخدام میکنه یا ن؟؟

من سنم ۲۵..آیا میشه؟

تــیکر دلــخــوشی   😔😔                            دلـــم نی نی سالم خوشگل ناز،جیگر .پسر تپل مپل میخاد....خداااااا تورو خداااااا😢💔

؟؟؟؟؟

لایک های من همیشه به معنی موافقت با اون پست نیست!!! گاهی معنی اش اینه که اون پست رو خوندم!!! 🚫 درخواست دوستی قبول نمیکنم🚫 ❌به خودم قول دادم از این به بعد تو نی نی سایت،فقط از تاپیک های مفید استفاده کنم و وقتم رو برای تاپیک های چرت و پرت تلف نکنم❌                               

بله ولی شرایطش خاصه

چرا عاشـ^^ـق #خدا نباشم؟!وقتے که به من گفت تو ریحانه ی خلقت منے❤️برای سلامتی خانوادم و خانوادت یک صلوات میفرستی؟؟🙂👨‍👩‍👦ممنون🥀با نظرم مخالفی ریپلای نکن اعصاب بحث کردن با 🐑هارو ندارم    ،تیکر تولد۱سالگی پسرم  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انشاالله ک خدا ی پسر خوشگلم بهت بده😍🥰

چرا عاشـ^^ـق #خدا نباشم؟!وقتے که به من گفت تو ریحانه ی خلقت منے❤️برای سلامتی خانوادم و خانوادت یک صلوات میفرستی؟؟🙂👨‍👩‍👦ممنون🥀با نظرم مخالفی ریپلای نکن اعصاب بحث کردن با 🐑هارو ندارم    ،تیکر تولد۱سالگی پسرم  

تو کنکور که امتحان دادی باید رتبه مورد نظرو بیاری  بعد میتونی انتخاب رشته کنی برای رشته های دانشگاه افسری  این رشته ها نیمه متمرکز هستند بعد آزمون سلامت روانی و جسمانی ازت میگیرن....سنین بین 17 تا 20 سال مورد پذیرش هستند..قد باید از 160 بیشتر باشه تناسب بین اندام هم مهمه

باید بری دانشگاه افسری اونجا درسشو بخونی بعد

منظورم اینه سن ۲۵سال قبول میکنن یا ن...

تــیکر دلــخــوشی   😔😔                            دلـــم نی نی سالم خوشگل ناز،جیگر .پسر تپل مپل میخاد....خداااااا تورو خداااااا😢💔
بله ولی فکر کنم باید دانشگاه افسری درس بخونن

یکی بدون اینکه بره دانشگاه ثبت نام کرده اومدن تحقیقو

انشاالله ک خدا ی پسر خوشگلم بهت بده😍🥰

قربونت برم عزیز دلم😘😘😘انشالله😥

میخوای فاطی کماندو شی ب حجاب دخترا گیر بدی؟

ن چیکار دارم ب حجاب🤣