2777
2789

لطفا راهنمایی کنید بخاطر کولیک نمیتونستم غذا بخورم.میخوام سرلاک بخورم که مواد مغذی بره  تو شیرم. نظرتان چیه

خوابش خوبه؟

برای ده ثانیه  بخون فکر کن؛شمر،جانباز جنگ صفین ۱۳بارپای پیاده مکه رفته جا نماز آبکشیم بود ک هرکی میدید میگفت این پسر پیامبره!حر کیه؟سرلشکر ابن زیاده تو عمرش شاید یه رکعت نمازم نخونده (اصطلاح)راهو رو امام بست نزاشت مسیرشو عوض کنه!شمر برای لحظه ای فکر نکردن ب منفی بی نهایت رسید و حر برای لحظه ای فکر کردن ب مثبت بی نهایت!کی میدونه فکر کن!شاید منو تو دین دار شمشیر به دست جلو اقا ایستادیم و اونایی ک سرزنش میکنیم شدن یار اقا! گروه زرد:وزن اولیه ۹۶......هدف اول ۹۰🔓.....هدف دوم۸۵🔓.....هدف سوم ۸۰🔒.......هدف چهارم 75🔒.........هدف پنجم۷۰🔒.....ب امیدخدا

قربونت برم چرا خودت زجر میدی. من دوتا پسرم با شیرخشک بزرگ شدن خیلی راضی بودم. 

نوزادمم هشت ماهشه الان دارم بهش شیر خشک میدم چون باید ماه بعد برگردم سرکار.

شیرخشک خیلیم خوبه

میشه برای سلامتی دخترم صلوات بفرستین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بچه ها من پریودام نا منظمه الان الن ماهو کلا پریود نشدم والان هیچ علائم پریودی ندارم

از من میپرسن چرا انقدر جدی هستی؟؟چرا انقدر بیحوصله وبیحالی؟؟چرا حوصله هیچیو نداری؟؟چرا مثل یه تیکه سنگی؟چرا هیچی نمیخندونتت؟؟چراانقدر مغروری؟؟.     باید بگم هر سنگی از اسمون خدا اومد خورد توسر من حالا که مقصر بودم چه نبودم هرچی بودم خداسریع تقاصشو گذاشت تو‌کاسم ولی مشکل میدونی کجا بود؟اینجابود اونایی که هرکاری باهام کردن هنوزم دارن عشقو حال میکنن. بخاطر اینه مثل یه تیکه سنگم اره من اینم یه تیکه سنگ بی احساس   کاربر ⬅️‌ @saramaman ➡️هستم☹️ترکوندنم🥺
باورت نمیشه هر کاری کردم شیر خشک نگرفت.نمیدونم چیکار کنم

منم دخترم تا الان که هفت ماه و خوردست هرکار کردم شیشه نگرفت. 

یه روز باز رفتم شیشه خریدم و به فروشنده گفتم سرشیشه نرم هم بده مارک بی بی لند بهم داد نرمه مثل سینه. از همون موقع هست دخترم شیشه میگیره

منم دخترم تا الان که هفت ماه و خوردست هرکار کردم شیشه نگرفت.  یه روز باز رفتم شیشه خریدم و به ...

واقعا عزیزم .کاشکی والا بگیره شاید چهارتا شیشه شیر گرفتم ولی هیچ کدوم نگرفت اینم امتحان میکنم....

واقعا عزیزم .کاشکی والا بگیره شاید چهارتا شیشه شیر گرفتم ولی هیچ کدوم نگرفت اینم امتحان میکنم....

عزیزم بگو سرشیشه نرم میخوام شبیه سینه مادر. 

چه طوری درست میکنی عزیزم؟

عزیزم یه شیشه مثل شیشه سس مایونز برمیدارم توش اب میریزم اب ولرم بعد گوشت هم میریزم روش.درشو سفت میبندم یک کتری هم برمیدارم شیشه رو با محتویش که آب و گوشته میذارم توی کتری پر آب شناور بشه دره کتری رو میبندم و چند ساعت میجوشه اینطوری باعث میشه اب درون شیشه سس هیچیش بخار نشه بعد چند ساعت که جوشید میخورم.خیلی خیلی بچه رو سیر میکنه چون شیرت مایه دار هست و ابکی نیست. من تقریبا هر روز میخورم تا زمانی که غذا کمکی بدم اون موقع کمتر میکنم.تا ببینم چی پیش میاد.بچمم تپل شده

در صورتی که خودم 53کیلوام از اول لاغر بودم.همه میگن این بچه از این مامان؟تغذیه خودم خوبه بچمم وزن میگیره

خدایا به امید تو