فرشته1375 مدیر استارتر عضویت: 1396/07/03 تعداد پست: 4564 عنوان نوار مغز کودک کسی انجام داده؟؟؟ 2149 بازدید | 17 پست ممنون میشم اونایی که انجام دادن یلحظه بیان.... خدای مهربونم 😍 خدای عزیزم 😍ممنون که حاجت دلمو دادی خدایا ازت میخوام حاجت دل دوستای گلمم بدی ..مامان دوتا جوجه شیطون هستم مهتاب ومهدیار 1399/10/02 | 07:02 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
فرشته1375 مدیر استارتر عضویت: 1396/07/03 تعداد پست: 4564 بفرمایید بچتون چند ساله بود؟؟ خدای مهربونم 😍 خدای عزیزم 😍ممنون که حاجت دلمو دادی خدایا ازت میخوام حاجت دل دوستای گلمم بدی ..مامان دوتا جوجه شیطون هستم مهتاب ومهدیار
فرشته1375 مدیر استارتر عضویت: 1396/07/03 تعداد پست: 4564 بفرمایید واینکه به چه دلیل ازش نوار گرفتین؟؟؟چجوری باید انجام بشه تو خواب یا بیداری؟؟؟ خدای مهربونم 😍 خدای عزیزم 😍ممنون که حاجت دلمو دادی خدایا ازت میخوام حاجت دل دوستای گلمم بدی ..مامان دوتا جوجه شیطون هستم مهتاب ومهدیار
خوشانس عضویت: 1398/11/10 تعداد پست: 12708 دخترمن ۲ساله بود انجام دادیمالان ۱۸سالشه خودش یه دختر دارهنگران چی هستی؟ عشق فقط بچه هام. من خمارم ساقیا. پیمانه میخواهد دلم. استکان پرکن می جانانه میخواد دلم😔 🥂 سلامتی همه حال خرابا🥂 سلامتی اونی که بغلش آروم بخشه🥂 سلامتی اونی که دوست داشتم الان کنارم باشه ونیست🥂سلامتی سه تَن عشق وناموس ورفیق 🥂سلامتی خودم🥂
آرمیتا75 عضویت: 1397/03/07 تعداد پست: 4297 بچتون چند ساله بود؟؟ عزیزم زیر ۲ سال بود .زیاد خیره میشد .باید حتما خواب باشه .سعی کن در طول روز نخوابه .اونجا هم اگه نخوابیده بود شربت دیفن هیدرامین یا خواب آور بهش میدن .نیم ساعت طول میکشه ....
فرشته1375 مدیر استارتر عضویت: 1396/07/03 تعداد پست: 4564 دخترمن ۲ساله بود انجام دادیم الان ۱۸سالشه خودش یه دختر داره نگران چی هستی؟ چجوری انجام دادین؟؟به چه دلیل؟؟واینکه خواب بود یا بیدار بچه؟؟ خدای مهربونم 😍 خدای عزیزم 😍ممنون که حاجت دلمو دادی خدایا ازت میخوام حاجت دل دوستای گلمم بدی ..مامان دوتا جوجه شیطون هستم مهتاب ومهدیار
خوشانس عضویت: 1398/11/10 تعداد پست: 12708 چجوری انجام دادین؟؟ به چه دلیل؟؟ واینکه خواب بود یا بیدار بچه؟؟ بچه خواب بود تشنج کرده بود برای اون انجامدادن من تو اتاق نرفتم مادرم رفت چون دل دیدنشوتوی اون وضع نداشتم😔 عشق فقط بچه هام. من خمارم ساقیا. پیمانه میخواهد دلم. استکان پرکن می جانانه میخواد دلم😔 🥂 سلامتی همه حال خرابا🥂 سلامتی اونی که بغلش آروم بخشه🥂 سلامتی اونی که دوست داشتم الان کنارم باشه ونیست🥂سلامتی سه تَن عشق وناموس ورفیق 🥂سلامتی خودم🥂
فرشته1375 مدیر استارتر عضویت: 1396/07/03 تعداد پست: 4564 عزیزم زیر ۲ سال بود .زیاد خیره میشد .باید حتما خواب باشه .سعی کن در طول روز نخوابه .اونجا هم اگه نخو ... ضرر نداره واسشون؟؟؟دختر من ۱سال و۵ماهشه هنوو راه نمیره دکتر گفت ببرین نوار مغز خدای مهربونم 😍 خدای عزیزم 😍ممنون که حاجت دلمو دادی خدایا ازت میخوام حاجت دل دوستای گلمم بدی ..مامان دوتا جوجه شیطون هستم مهتاب ومهدیار
فرشته1375 مدیر استارتر عضویت: 1396/07/03 تعداد پست: 4564 بچه خواب بود تشنج کرده بود برای اون انجام دادن من تو اتاق نرفتم مادرم رفت چون دل دیدنش وتوی اون وض ... 😔😔من چی کار کنم میترسم 😭😭😭 خدای مهربونم 😍 خدای عزیزم 😍ممنون که حاجت دلمو دادی خدایا ازت میخوام حاجت دل دوستای گلمم بدی ..مامان دوتا جوجه شیطون هستم مهتاب ومهدیار
خوشانس عضویت: 1398/11/10 تعداد پست: 12708 😔😔 من چی کار کنم میترسم 😭😭😭 ترس نداره که گلم یکی وهمراه خودت ببرمادری خواهری تنها نرو عشق فقط بچه هام. من خمارم ساقیا. پیمانه میخواهد دلم. استکان پرکن می جانانه میخواد دلم😔 🥂 سلامتی همه حال خرابا🥂 سلامتی اونی که بغلش آروم بخشه🥂 سلامتی اونی که دوست داشتم الان کنارم باشه ونیست🥂سلامتی سه تَن عشق وناموس ورفیق 🥂سلامتی خودم🥂
فرشته1375 مدیر استارتر عضویت: 1396/07/03 تعداد پست: 4564 ترس نداره که گلم یکی وهمراه خودت ببر مادری خواهری تنها نرو مامانم هس..کجا میگیرن نوار مغزو؟؟کجا باید بریم؟؟ خدای مهربونم 😍 خدای عزیزم 😍ممنون که حاجت دلمو دادی خدایا ازت میخوام حاجت دل دوستای گلمم بدی ..مامان دوتا جوجه شیطون هستم مهتاب ومهدیار
آرمیتا75 عضویت: 1397/03/07 تعداد پست: 4297 ضرر نداره واسشون؟؟؟ دختر من ۱سال و۵ماهشه هنوو راه نمیره دکتر گفت ببرین نوار مغز نه چ ضرری .امواج الکتریکی مغز رو ثبت میکنه فقط .انشالله ک زود راه بره .در و دیوار رو میگیره بلند شه یا چهاردست و پا میره؟ ....
خوشانس عضویت: 1398/11/10 تعداد پست: 12708 مامانم هس..کجا میگیرن نوار مغزو؟؟کجا باید بریم؟؟ بیمارستان دیگه عزیزم بپرس ببین تو شهرتونکدوم بیمارستان نوارمغزی میگیرن ببر همون جانگرانم نباشم من خودمم نوارمغزی دادم هیچ دردینداره عشق فقط بچه هام. من خمارم ساقیا. پیمانه میخواهد دلم. استکان پرکن می جانانه میخواد دلم😔 🥂 سلامتی همه حال خرابا🥂 سلامتی اونی که بغلش آروم بخشه🥂 سلامتی اونی که دوست داشتم الان کنارم باشه ونیست🥂سلامتی سه تَن عشق وناموس ورفیق 🥂سلامتی خودم🥂
فرشته1375 مدیر استارتر عضویت: 1396/07/03 تعداد پست: 4564 نه چ ضرری .امواج الکتریکی مغز رو ثبت میکنه فقط . انشالله ک زود راه بره .در و دیوار رو میگیره بلند ش ... ان شالله.ان شاللهاره کنار دیوار هم راه میره در کل با کمک هر چی فکزشو بکنی راه میره البته با کمک اون اجسام مث مبل تخت دیوار کابینت و...ازدوهفته بعد از۱سالگیش تازه شروع به۴دست وپا کرد الان ۱سال و۵ماهشه خدای مهربونم 😍 خدای عزیزم 😍ممنون که حاجت دلمو دادی خدایا ازت میخوام حاجت دل دوستای گلمم بدی ..مامان دوتا جوجه شیطون هستم مهتاب ومهدیار