2777
2789
عنوان

نوار مغز کودک کسی انجام داده؟؟؟

2149 بازدید | 17 پست

ممنون میشم اونایی که انجام دادن یلحظه بیان....

خدای مهربونم 😍 خدای عزیزم 😍ممنون که حاجت دلمو دادی خدایا ازت می‌خوام حاجت دل دوستای گلمم بدی ..مامان دوتا جوجه شیطون هستم مهتاب ومهدیار
بفرمایید

بچتون چند ساله بود؟؟

خدای مهربونم 😍 خدای عزیزم 😍ممنون که حاجت دلمو دادی خدایا ازت می‌خوام حاجت دل دوستای گلمم بدی ..مامان دوتا جوجه شیطون هستم مهتاب ومهدیار

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بفرمایید

واینکه به چه دلیل ازش نوار گرفتین؟؟؟

چجوری باید انجام بشه تو خواب یا بیداری؟؟؟

دخترمن ۲ساله بود انجام دادیم

الان ۱۸سالشه خودش یه دختر داره

نگران چی هستی؟

عشق فقط بچه هام.    من خمارم ساقیا.             پیمانه میخواهد دلم.   استکان پرکن می             جانانه میخواد دلم😔   🥂 سلامتی همه حال خرابا🥂 سلامتی اونی که بغلش آروم بخشه🥂    سلامتی اونی که دوست داشتم الان کنارم باشه ونیست🥂سلامتی سه تَن عشق وناموس ورفیق  🥂سلامتی خودم🥂
بچتون چند ساله بود؟؟

عزیزم زیر ۲ سال بود .زیاد خیره میشد .باید حتما خواب باشه .سعی کن در طول روز نخوابه .اونجا هم اگه نخوابیده بود شربت دیفن هیدرامین یا خواب آور بهش میدن .نیم ساعت طول میکشه 

....
دخترمن ۲ساله بود انجام دادیم الان ۱۸سالشه خودش یه دختر داره نگران چی هستی؟

چجوری انجام دادین؟؟

به چه دلیل؟؟

واینکه خواب بود یا بیدار بچه؟؟

چجوری انجام دادین؟؟ به چه دلیل؟؟ واینکه خواب بود یا بیدار بچه؟؟

بچه خواب بود تشنج کرده بود برای اون انجام

دادن من تو اتاق نرفتم مادرم رفت چون دل دیدنش

وتوی اون وضع نداشتم😔

عشق فقط بچه هام.    من خمارم ساقیا.             پیمانه میخواهد دلم.   استکان پرکن می             جانانه میخواد دلم😔   🥂 سلامتی همه حال خرابا🥂 سلامتی اونی که بغلش آروم بخشه🥂    سلامتی اونی که دوست داشتم الان کنارم باشه ونیست🥂سلامتی سه تَن عشق وناموس ورفیق  🥂سلامتی خودم🥂
عزیزم زیر ۲ سال بود .زیاد خیره میشد .باید حتما خواب باشه .سعی کن در طول روز نخوابه .اونجا هم اگه نخو ...

ضرر نداره واسشون؟؟؟

دختر من ۱سال و۵ماهشه هنوو راه نمیره دکتر گفت ببرین نوار مغز

بچه خواب بود تشنج کرده بود برای اون انجام دادن من تو اتاق نرفتم مادرم رفت چون دل دیدنش وتوی اون وض ...

😔😔

من چی کار کنم میترسم  😭😭😭

😔😔 من چی کار کنم میترسم  😭😭😭

ترس نداره که گلم یکی وهمراه خودت ببر

مادری خواهری تنها نرو

ترس نداره که گلم یکی وهمراه خودت ببر مادری خواهری تنها نرو

مامانم هس..کجا میگیرن نوار مغزو؟؟کجا باید بریم؟؟

ضرر نداره واسشون؟؟؟ دختر من ۱سال و۵ماهشه هنوو راه نمیره دکتر گفت ببرین نوار مغز

نه چ ضرری .امواج الکتریکی مغز رو ثبت میکنه فقط .

انشالله ک زود راه بره .در و دیوار رو میگیره بلند شه یا چهاردست و پا میره؟

....
مامانم هس..کجا میگیرن نوار مغزو؟؟کجا باید بریم؟؟

بیمارستان دیگه عزیزم بپرس ببین تو شهرتون

کدوم بیمارستان نوارمغزی میگیرن ببر همون جا

نگرانم نباشم من خودمم نوارمغزی دادم هیچ دردی

نداره

نه چ ضرری .امواج الکتریکی مغز رو ثبت میکنه فقط . انشالله ک زود راه بره .در و دیوار رو میگیره بلند ش ...

ان شالله.ان شالله

اره کنار دیوار هم راه میره در کل با کمک هر چی فکزشو بکنی راه میره البته با کمک اون اجسام مث مبل تخت دیوار کابینت و...‌

ازدوهفته بعد از۱سالگیش تازه شروع به۴دست وپا کرد الان ۱سال و۵ماهشه