2777
2789
عنوان

ای وی اف های ۹۹

| مشاهده متن کامل بحث + 381 بازدید | 37 پست
استراحت کن اگه دکترت بهت شیافم داده استفاده کن واسه قلب خیلی زوده من خودم هفته هفت رفتم واسه سونوی ق ...

شما خودتون استراحتتون در چ حدی هست ؟ هنوزم استراحت میکنین ؟ 

💞انتخاب تووووو💞......💐بهترین انتخاب قلبم بود💐

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما خودتون استراحتتون در چ حدی هست ؟ هنوزم استراحت میکنین ؟ 

اوایل بیشتر استراحت میکردم نماز نشسته و توالت فرنگی اما الان کمتر اما بازم کار سنگین نمیکنم در حد غذا درست کردن

خدایا طوری دستمو بگیر که کسی منو دست کم نگیره   
اوایل بیشتر استراحت میکردم نماز نشسته و توالت فرنگی اما الان کمتر اما بازم کار سنگین نمیکنم در حد غذ ...

اره منم نمارمو نشسته میخونم توالت فرنگی میرم 

اوایل بیشتر استراحت میکردم نماز نشسته و توالت فرنگی اما الان کمتر اما بازم کار سنگین نمیکنم در حد غذ ...

ی سوال عزیزم 

میگم شما علائمی مث حالت تهوع و اینچیزا از کی اومدن سراغتون ؟ 

من هیچ علائمی ندارم اصلا انگار حامله نیستم

ی سوال عزیزم  میگم شما علائمی مث حالت تهوع و اینچیزا از کی اومدن سراغتون ؟  من هیچ علائم ...

منم اصلا علایمی نداشتم نه تهوع نه لکه لانه گزینی فقط از ماه دوم خیلی بی اشتها شده بودم به زور یکم غذا میخوردم که الان بهتر شدم همین فقط

خدایا طوری دستمو بگیر که کسی منو دست کم نگیره   
منم اصلا علایمی نداشتم نه تهوع نه لکه لانه گزینی فقط از ماه دوم خیلی بی اشتها شده بودم به زور یکم غذ ...

نی نی خوشکلتون جنسیتش چیه 

منم اصلا علایمی نداشتم نه تهوع نه لکه لانه گزینی فقط از ماه دوم خیلی بی اشتها شده بودم به زور یکم غذ ...

خب پس خداروشکر یکم امیدوار شدم

تعیین جنسیت یا ای وی اف؟

نه برای خواهرم میپرسم 2 تا دختره داره میخاد سومی پسر بشه میخاد بره تعیین جنسیت مشکلی هم از لحاظ بارداری ندارن باید ای وی اف کنه یا فقط تعیین جنسیت به تنهایی میشه ؟