2777
2789
عنوان

تجربه ازدواج،اگه به گذشته برمیگشتین ...

| مشاهده متن کامل بحث + 857 بازدید | 111 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من ۱۹سالگی عقدکردم ۸سالم باشوهرم دوس بودم قبلش الانم ۲۳سالمه.ینی من از۱۱سالگی باشوهرمم😂😂😂😂

دقیقا مثل من😂😉😂 من الان 29 سالمه 6 ساله ازدواج کردیم2سال نامزد دقیقا 8 سال دوس بودیم

الان توی دوراهی درمورد دوست پسرت هستیو میخوای نظر بقیه درمورد تجربه های زندگیشونو بدونی؟؟؟؟

بیشتر بین دو راهی ازدواج و تجرد موندم

خیلیاااااااا منعم میکنن از ازدواج

و یسری ام تشویق

اوناییکه تشویق میکنن معمولا خاله ها و سن بالاتران

و اوناییکه منع میکنن افرادین که شاید نهایتا10 سال از ازدواجشون گذشته

استارتر یه نصیحنی بهت میکنم با این سنه کمم و یک عالمه تجربه ای کع دارم

اول ببین مشاور بهت چی میگه .

دوم اینکه دوست داشتنو بزار کنار و اصلا به این فک نکن که چون یکیو دوس دای فقط وفق با همین احساس میتونی باهاش خوشبخت بشی چون اینطور نی

سوم/یه کاغذ وردار بنویس تو زندگیت چیا میخواد چی لازم داری  و خاسته هاتو بنویس مطکعن باش کمکت میکنه

اخریشم اینکه نظر خانوادتم برات مههم باشه و بخاطر هیچکسسسسسس هزار بار میگم که بخاطر هیچچچچ احدوناسی تو روی خانوادت وای نستا چون تنها کسی که خوبیه تورو میخواد  خانوادتن

من به آرزوهام قول رسیدن دادم  
من با عشق ازدواج کردم و الان خیلی خوشبختم .با عشق که ازدواج کنی هیچ وقت تو سختیا کم نمیاری و اصلا سخ ...

عزیزم همه خانوم ها صبر و توان شمارو ندارن، و همه آقایون هم پشتکار و فعال بودن همسر شمارو ندارن، آدم ها باهم خیلی فرق میکنن، امثال زندگی شما هم متاسفانه این روزا خیلی کم شده چون خیانت بیداد میکنه و هزارتا مشکل دیگه، ببینم اگر همسرتون بهتون خیانت میکرد باز هم دوسش داشتین و باز هم تحمل میکردید؟؟ زندگی ها رو نمیشه باهم مقایسه کرد، ایشالا همیشه سلامت و شاد باشید🙏👌

استارتر یه نصیحنی بهت میکنم با این سنه کمم و یک عالمه تجربه ای کع دارم اول ببین مشاور بهت چی میگه . ...

اول که واقعت مرسی از تجربه گرانبهات

حتما انجامش میدم

ممنونم عزیزم

و اینکه میشه بگی مگه چند سالته که کم  سنی و باتجربه؟