2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مایکل در فرار از زندان

شهاب حسینی

عمو خودم

هری پاتر

جواد عزتی

شادمهر

شهرخ استخری

سلمان خان

امیر حسین ارمان

الپ ناورز

عمو پورنگ

دیگ حضور ذهن ندارم

در عشق جانان جان بده بی عشق نگشاید گره عشق

یکی از کراشای خیلی جدی من توی 13.14 سالگی احسان علیخانی بود.انقدرررر شدید روش کراش داشتم که چند دیقه قبل اینکه ماه عسل شروع بشه استرس میگرفتم انگار دارم میرم سره قرار با عشقم😂😂بعد که شروع میشد زل میزدم به تلوزیون اصلا نمیفهمیدم موضوعش چیه فقطط احسانو نگاه میکردم😂

بعد یه روز برق رفت نتونستم احسانو نگاه کنم انقدرر اعصابم خورد بود بغضم گرفته بود😂😂بعد روز عید فطر که قسمت اخرشو داد و بعد دگ اخر برنامه احسان خدافظی کرد رفت من رفتم تو اتاق گریه کردم 😂تا یه مدتم داشتم میمردم از شدت دلتنگی احسان😂بعد روز شماری میکردم تا مثلا شب یلدا یا عید که احسان بیاد برنامه اجرا کنه😂

من یک زنم💪👧👩💎که میزنم به سیم اخر و میگم .منو ببین یه آدمم که از توئه پوسته تنم👌ندا منم،هوا منم صدای نسل ما منم.اگرچه بستی بالمو ...رها تر از رها منم😊😍اگرچه جنسه شیشَم.قوی تر از همیشه ام💪.نبین نحیفه ساقه هام .درخته کهنه ریشه ام🌳همیشه بوده باورم .که با تو من برابرم👌اگه قویه بازوهات.ب جاش منم یه مادرم💪(آهنگ زن از رانا منصور)
وای منم پائولو مالدینی رو خیلیییی دوست داشتم و واکی رو

.کراش هام تو کارتون فوتبالیست ها تعدادشون زیاد بود😁

گفت دانایی که گرگی خیره سر/هست پنهان در نهاد هربشر/ هر که گرگش را دراندازد به خاک/رفته رفته می شود انسان پاک/هرکه با گرگش مدارا می کند/خلق و خوی گرگ پیدا می کند/هر که از گرگش خورد دائم شکست/گرچه انسان می نماید، گرگ هست
.کراش هام تو کارتون فوتبالیست ها تعدادشون زیاد بود😁

خخخ آره دقیقا منم بین اون دوتا دروازه بان گیر افتاده بودم میزوگی هم وقتی قلبشو میگرفت😓😓😓

😄

دوستان گلم لطفا در مورد آثار وخواص حدیث شریف کسا مطالعه کنید به نقل از آیت الله بهجت که فرموده اند: کلمات حدیث شریف کسا معجزه ای است که پیامبر قرائت آن را بسیار سفارش نموده است. پیامبر اکرم دو مرتبه سوگند یاد می کنند که چنانچه این حدیث خوانده شود رحمت فرود خواهد آمد. ملائک فرود آمده و اندوه از اندوهگین برداشته و دعای حاجتمند مستجاب خواهد شد. 🕊 اینجا ایران است رو برای تحقیر به کار نبرید💔هیچ چیز خطرناکتر از این نیست که جامعه‌ای بسازیم که در آن بیشتر مردم حس کنند که هیچ سهمی در آن ندارند. مردمی که حس می‌کنند سهمی در جامعه دارند از آن جامعه محافظت می‌کنند، ولی اگر چنین احساسی نداشته باشند، ناخودآگاه می‌خواهند که آن جامعه را نابود کنند.- مارتین لوترکینگ

یعنی خوده شوهرت مث 99درصدای مردای دیگ ازطناز طباطبایی خوشش نمیاد 😂😂

نه باورت میشه اصلا اهل فیلم نگا کردن نیس حتی بازیگرا رو نمیشناسه😂

سنگینه هضم من برات؟! بکش کنار مرسی فدات😚
خخخ آره دقیقا منم بین اون دوتا دروازه بان گیر افتاده بودم می وکی هم وقتی قلبشو میگرفت😓😓😓 😄

تو سری اول هم از یوسوجی خوشم می آمد😅

گفت دانایی که گرگی خیره سر/هست پنهان در نهاد هربشر/ هر که گرگش را دراندازد به خاک/رفته رفته می شود انسان پاک/هرکه با گرگش مدارا می کند/خلق و خوی گرگ پیدا می کند/هر که از گرگش خورد دائم شکست/گرچه انسان می نماید، گرگ هست