2777
2789
عنوان

کسی باذخیره تخمدان 080 باردارشده

282 بازدید | 25 پست

سلام دوستان ازمایش دادم گفتم ذخیره تخمدانم کمه باید ای یو اف کنم شوهرمم مشکلی نداشت ترخدا بگین کسی بوده با این ذخیره کم باردارشده باشه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وا اونجا ک اصن درست رسیدگی نمیکنن .نمیدونم والا توازماسشم زده بود 080 مرکز ناباروری رفتم گفت برو ای ...

والا من زیاد شنیدم. هم یکی داره ک وابسته ب رویان هست اگه اشتباه نکنم.یکی ام باز اگه اشتباه نکنم دکتر افلاطون یا همچی چیزی

خودمم گیجم دکترم گف ذخیره تخمدانت کمه فک کنم 8 دهم باشه توبرگه زده 080

هشت دهم باشه پایینه.زودتر اقدام کن چون سال ب سال احتمالا کمتر میشه

سرچ کن گوگل و از فردا دونه دونه مراکزی رو ک پیدا میکنی زنگ بزن.

والا من زیاد شنیدم. هم یکی داره ک وابسته ب رویان هست اگه اشتباه نکنم.یکی ام باز اگه اشتباه نکنم دکتر ...

اره یکی صفاییه هس مرکز ناباروری یکیم بیمارستان مادر ک افلاطونیان هس تصمیم گرفتم ایندفعه برم مادر پیش افلاطونیان یا کریم زاده .شما یزدهستین

هشت دهم باشه پایینه.زودتر اقدام کن چون سال ب سال احتمالا کمتر میشه سرچ کن گوگل و از فردا دونه دونه ...

قرار لاپاراسکوپی کنم پیش عطیه جواهری دیگ کرونا اومد فعلا دست نگه داشتم دکترا هم ک فقد میگن ای یو اف شوهرمم راضی نمیشه موندم چیکا کنم شب روز ندارم ب خدا اخه این چ امتحانیه 

قرار لاپاراسکوپی کنم پیش عطیه جواهری دیگ کرونا اومد فعلا دست نگه داشتم دکترا هم ک فقد میگن ای یو اف ...

ای یو ای راحته.هزینه اش خیلییی کمه

خودت مراحل اولش رو برو.کم کم راضی میشه.تازه شانس اوردی مشکل از خودته.مردهایی ک مشکل از اوناس اسفالت میکنن تا راضی بشن بیان🤪