khanoooooome مدیر استارتر عضویت: 1399/09/13 تعداد پست: 651 عنوان حکررررررررررررررررررررررر 112 بازدید | 22 پست چطوری میتونم به واتساب کسی یا گوشی دیرسی پیدا کنم مثلا پیاماش اینا البته به گوشی هم دسرسی ندارم هرکی میدونا تجربه داره کمک کنه خدایا حال دلمو خودت خوب کن خدایا منو زندگیمو پسرامو زیر سایه رحمت خودت قرار بده 1399/10/02 | 00:34 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
khanoooooome مدیر استارتر عضویت: 1399/09/13 تعداد پست: 651 هکر 😁همون خدایا حال دلمو خودت خوب کن خدایا منو زندگیمو پسرامو زیر سایه رحمت خودت قرار بده
امیرآرطور عضویت: 1399/09/29 تعداد پست: 226 یا باید رات بدی طرف که نصب کرد بتونی نفوذ کنی یا گوشیش باید دستت باشه
fatewr00 عضویت: 1399/08/04 تعداد پست: 8914 هکر صحیحه گل بعد از این همه باران خون بالاخره پیداش میشه رنگین کمون🖤🌈🕊
liiiiilim عضویت: 1398/09/04 تعداد پست: 2264 نمیشه واتساپ هک نمیشه تو ویترین باش با ی متر خاک ،اما تستر بهترین برند نباش !!
khanoooooome مدیر استارتر عضویت: 1399/09/13 تعداد پست: 651 یا باید رات بدی طرف که نصب کرد بتونی نفوذ کنی یا گوشیش باید دستت باشه رات چیه خدایا حال دلمو خودت خوب کن خدایا منو زندگیمو پسرامو زیر سایه رحمت خودت قرار بده
khanoooooome مدیر استارتر عضویت: 1399/09/13 تعداد پست: 651 هکر صحیحه گل 😁😁 خدایا حال دلمو خودت خوب کن خدایا منو زندگیمو پسرامو زیر سایه رحمت خودت قرار بده
khanoooooome مدیر استارتر عضویت: 1399/09/13 تعداد پست: 651 نمیشه واتساپ هک نمیشه گوشی چی پس چرا تو اینیستا بعضیا میگن هک گوشی هک اینیستا اینا خدایا حال دلمو خودت خوب کن خدایا منو زندگیمو پسرامو زیر سایه رحمت خودت قرار بده
farahhhhhhhhhhh عضویت: 1399/06/22 تعداد پست: 9444 باید شماره طرف و سریال گوشی طرفو بدی ب کسی ک میخاد هک کنه من پسرعموم هکره ولی ابقدر النماسش کردم ک پولشم میدمت یکیو هک کن نکرد برام و اینکه سریال گوشی طرفو ندارم ینی دسترسی ندارم
khanoooooome مدیر استارتر عضویت: 1399/09/13 تعداد پست: 651 باید شماره طرف و سریال گوشی طرفو بدی ب کسی ک میخاد هک کنه من پسرعموم هکره ولی ابقدر النماسش کردم ک پ ... منم فقط شماره دارم شماره سریال از کجا بیارم خدایا حال دلمو خودت خوب کن خدایا منو زندگیمو پسرامو زیر سایه رحمت خودت قرار بده
امیرآرطور عضویت: 1399/09/29 تعداد پست: 226 رات چیه رات یه ویروسه که باید بسازی و شخصی سازی کنه و بفرستی واسه طرف اونم نصب کنه و دسترسی های گوشیش واست باز میشه و راحت میتونی نفوذ کنیالبته فک کنم از حرفام هیچی نفهمیده باشی😂
khanoooooome مدیر استارتر عضویت: 1399/09/13 تعداد پست: 651 رات یه ویروسه که باید بسازی و شخصی سازی کنه و بفرستی واسه طرف اونم نصب کنه و دسترسی های گوشیش واست ب ... چرا فهمیدم ولی طرف چرا باید نصب کنه من که نمیتونم چیزی براش بفرستم هرزه کثافتو خدایا حال دلمو خودت خوب کن خدایا منو زندگیمو پسرامو زیر سایه رحمت خودت قرار بده
امیرآرطور عضویت: 1399/09/29 تعداد پست: 226 باید شماره طرف و سریال گوشی طرفو بدی ب کسی ک میخاد هک کنه من پسرعموم هکره ولی ابقدر النماسش کردم ک پ ... خو بگو رات بسازه برات که بتونی دسترسی ها باز شه
khanoooooome مدیر استارتر عضویت: 1399/09/13 تعداد پست: 651 خو بگو رات بسازه برات که بتونی دسترسی ها باز شه کسی رو میشناسین اینکاره باشه بتونه کمکم کنه خدایا حال دلمو خودت خوب کن خدایا منو زندگیمو پسرامو زیر سایه رحمت خودت قرار بده