2777
2789

سلام مادرا پسر من 20 ماهشه یبوست داره و شکمش دیر به دیر کار میکنه الان پنج روز شکمش کار نکرده بردم دکتر شربت لاکتالوز داد بهش دادم اما فایده نداشت .

میشه اگر هر تجرربه ایی برای درمان یبوست دارین کمک کنید .

ممنونم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شیاف خوبه بهتر از قرصه شکمشو با روغن زیتون بمال دور نافشو طریقه ماساژش تو نت هست روغن زیتون بخوره ...

شیاف گلیسیرین اگر منظورته براش گذاشتم. 

اصلا نمیزاره به شکمش برای ماساژ دست بزنم که ....اون اب انجیر خشک جوشیده چه جوری درست کنم 

اب اینا تازگی زیاد میدم .ولی میوع نمیخوره اصلا 

پسرخاله منم نمیخورد میوه پوست کنده  له میکردم میوه رو میدادم بهش میخورد 

سالی می گذرد و سالِ دیگری از راه می رسد و همه چیز در تو زشت تر و پلیدتر می شود "وطنم"...محمود درویش
شیاف گلیسیرین اگر منظورته براش گذاشتم.  اصلا نمیزاره به شکمش برای ماساژ دست بزنم که ....اون اب ...

انجیر خشک چمد تا بذار تو اب خیس بخوره چند ساعت بعد همینجوری با انجیراش یجوشون بده ابشو بخوره عالیع