2777
2789

اونوقت امروز ز زدم به مادرشوهرم میگم میگه دیگه به من نگو خب من چی کنم وقتی به حرف من گوش نمیده حالا چی میشه مگه تو جوابشو پس ندی میگه مگه من دل نداشتم منم دیربه دیر میرفتم خب توام اخلاق شوهرتو میدونی باهاش راه بیا گفتم اگه دخترای خودتونم بودن همینجوری میگفتی میگه خب آخه چی بگم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حتي عروسي خواهرم كه چند ماه پيش بود بخاطر كرونا و باردار بودنم نزاشت برم، تازه تو باغ بود و مهمون هم ...

شوهر منم همینجوریه واسه شب یلدایی خواهرم دعوامون شد دیگه ولی منم خیلی لجباز و زبون درازم شایدم بخاطر همین روزبه روز داره بدتر میشه

شوهر منم همینجوریه واسه شب یلدایی خواهرم دعوامون شد دیگه ولی منم خیلی لجباز و زبون درازم شایدم بخاطر ...

من تازه اصلا جواب نميدم ، اگه يك كلمه جواب بدم ، فوري قاطي ميكنه و بددهني ميكنه، بعدشم ميگه طلاق، خيلي راحت

من خیلی جواب پس میدم اون هیچ وقت نمیگفت طلاق همیشه من میگفتم ولی ایندفعه بددهنی که کرد منم هرچی از دهنم دراومد پشت خانوادش گفتم اونم گفتش باشه طلاقتو میدم بچه رو هم ازت میگیرم حالا الان حرف نمیزنیم لج کرده تو خونه غذا نمیخوره

نميدونم والا چي بگم ، من كه فقط از خدا كمك ميخام و سپردمش به اون،🙏

منم همینطور ولی خیلی خوبه که جواب پس نمیدی خوش بحالت که میتونی خودتو کنترل کنی میشه بپرسم چندسالته کدوم شهر هستید؟

درك و فهم و شعور به سواد ربط نداره، آدم بايد ذاتش سالم باشه، انسان باشه

بله درسته چه جوری انقد صبوری کاش منم بتونم دیگه جواب پس ندم همش میگم شاید اگه زبون درازی و لجبازی نکنم شوهرم خوب شه