2777
2789

یکی رو میشناسم اوضاعش بده  ۳ جا کار میکنه ولی همش هشتش گره نهشه   اون وقت چند بار دیدم تو ماشینش دختر سوار کرده هر و کر میکنه  یا دیدنش داشته کادو میخریده  عطر یا گل 

نمیدونم فازش چیه 

زن بیچارش همیشه از بی پولی میناله دوتا بچه هم داره هیچ وقت ندیدم یه لباس نو تنه بچه هاش کنه 

زنه رو زیاد میبینم و باهاش حرفم میزنم 

میگه ندارم یه دست لباس بخرم 

همیشه تو حسرتم 

اخه خیانت از چی میاد اخه مرد حسابی پول بده زنت خودشو خوشگل کنه چرا خرج هرزه ها میکنی 

اون وقت میگن زنه به خودش نمیرسه 

خدا لعنت کنه این جور مردا رو 

باز ادم پولدار خیانت کنه میگن پول داره خیر سرش 

ادم میمونه چی بگه 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ربطی به قیافه نداره خیانت 

بیشتر به طرز فکر اون مرد درباره جنس مونث برمیگرده 

اگه فکر کنه زن ابزار جنسیه اونوقت خیانت میکنه 

هر وقت بخاطر حرف درستی که زدی، بهت گفتن اراذل اوباش آیه ی 27 سوره ی هود رو بخون که به حضرت نوح (ع) گفتن :"..... وَمَا نَرَاكَ اتَّبَعَكَ إِلَّا الَّذِينَ هُمْ أَرَاذِلُنَا بَادِيَ الرَّأْيِ وَمَا نَرَىٰ لَكُمْ عَلَيْنَا مِنْ فَضْلٍ بَلْ نَظُنُّكُمْ كَاذِبِينَ"----->.... ما کسایی که از تو تبعیت کردن رو جزو اراذل (انسان های پست) میدونیم و شما برتری نسبت به ما ندارید بلکه فکر می‌کنیم دروغگو هستید 🌹🐤شش ماهم که بود مادرم بخاطر شغلش مجبور شد منو بذاره مهد کودک، برای همین خانه داری رو انتخاب کردم💛 💐خدای مجازی همون خدای دنیای حقیقی هست منتهی کسایی که یه عمری بخاطر حرف مردم خوب بودن اینجا که ناشناس میشن تمام پرده های حیا رو میدَرَند.... 💐صبر اینه که توی سختی از حالت پیش مردم شکایت نکنی،خدا بدش میاد لیسانس دارم و مطالعه میکنم ولی خانه دار بودن رو انتخاب کردم، هدفم تربیت بچه ام هست 🐣🌺 و علت حضورم اینجا اینه که بازخورد کارهام و تجربیاتم رو ببینم 🌺

خیانت که به پول ربطی نداره عزیزم به شخصیت ربط داره خاک بر سر هر چی ادم خیانتکاره

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست انقدر سیر بخند که غم از رو برود😐😐😐در حال کاهش وزن هستم تا برسم به وزن هدفم یعنی ۷۵ تو هم برام دعا کن 🙏🙏🙏🙏🙏هر چقدر هم سخت باشه واسه خدا کاری نداره خدایا به خودت سپردمش 🤲🤲🤲🤲🤲🤲همسرم اگه عشقت کورم کنه مهم نیست حس بودنت قشنگ تر از دیدن دنیاست حالا که زحمت کشیدی این همه نوشته رو خوندی واسه سلامتی و عاقبت بخیری و خوب موندن زندگی ام یدونه صلوات بفرست منم دعات میکنم😘😘😘😘😘😘😘😘

یکیو میشناسم شوهرش براش ماشین خونه پول همچی همچی در اختیارش گذاشته بود به شوهرش خیانت کرد شوهره که فهمید کشت شوهرشو الانم زنه زندان نمیدونم دنبال چی بود دیگه چی میخواست از زندگی تو خوابم همچین مردی نمیدید