2777
2789
عنوان

سفت شدن بدن نوزاد ۳ماهه..

1404 بازدید | 30 پست

سلام دوستان توروخدا راهنماییم کنین..دخترم ۳ماهشه الان یهو بدنشو کلا سفت کرد وقرمزشد نتونست نفس بکشه سریع بغلش کردم وبلندش کردم بلندبلندگریه کرد یکم بهش شیر دادم بازم یکم گریه میکرد.خیلی ترسیدم دست وپام داره میلرزه..کسی تجربشو داشته؟ازچیه

خدایا همسرم ودخترم درپناه خودت نگه دار مواظبشون باش..زندگی رو یکم واسمون راحت تر کن خدا..دعا کنین مشکلاتمون حل بشه😘

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

احتمالا دل درد داره دوره نافشو به صورت عقربه های ساعت با روغن زیتون ماساژ بده ببین بهتر میشه

الان خوب شده شیر دادم خوابیده

خدایا همسرم ودخترم درپناه خودت نگه دار مواظبشون باش..زندگی رو یکم واسمون راحت تر کن خدا..دعا کنین مشکلاتمون حل بشه😘
ببرش بیمارستان زودی دور از جون شاید مشکل تنفسی قلبی چیزی باشع 

الان خوبه که حالش خوابیده..اولبن باره اینطوری شد

دلدرد داره .پسرمنم اینجوری بود ..شکمشو به جهت عقربه های ساعت به مدت بیست دقیقه ماساژبده باروغن زیتون

اللهم عجل الولیک الفرج .الهی هیچ کودکی مریض و بی سرپناه وگرسنه نباشه آمین .اللهم صلِ علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم
شکمش کار کرده ؟شکمش رو ماساژ بده

اتفاقا شکمش درست کارنمیکنه الان بعداز۵روز امروز کارکرد

دلدرد داره .پسرمنم اینجوری بود ..شکمشو به جهت عقربه های ساعت به مدت بیست دقیقه ماساژبده باروغن زیتون

خیلی ترسیدم دست وپام داره میلرزه بخدا تو نت هم زدم نوشته علائم تشنج خیلی میترسم

الان خوبه که حالش خوابیده..اولبن باره اینطوری شد

چون نفسش گرفت میگم ببر دکتر اخه قرمز شده و سفت حتما نتونسته راحت نفس بکشه سعی داشته نفس بکشه ببریش دکتر خیالت راحت تر میشه 

چون نفسش گرفت میگم ببر دکتر اخه قرمز شده و سفت حتما نتونسته راحت نفس بکشه سعی داشته نفس بکشه ببریش د ...

شما تهران هستین؟

خیلی ترسیدم دست وپام داره میلرزه بخدا تو نت هم زدم نوشته علائم تشنج خیلی میترسم

پسر منم همینطوری میشد خودشوسفت میکرد باسنشو میداد عقب سرشم میداد عقب قرمز میشد .ازدلدرد شایدم میخاسته پی پی کنه و اذیت بوده .همین روغن زیتون برا هردوش عالیه.یادمه من به پسرم که دیگ خیلی اذیت بود یکمی عرق نعنا با ابجوش نبات هم میدادم 

اللهم عجل الولیک الفرج .الهی هیچ کودکی مریض و بی سرپناه وگرسنه نباشه آمین .اللهم صلِ علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم
پسر منم همینطوری میشد خودشوسفت میکرد باسنشو میداد عقب سرشم میداد عقب قرمز میشد .ازدلدرد شایدم میخاست ...

دخترم درازکشیده بود داشتم ظرف میشستم یهوبشقاب افتادو ترسید بعدازچنددقیقه اینطوری کرد..شکمش هم خوب کارنمیکنه امروزاز۵روز یکم دفع کرد