2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بزن گوگل ژون چن سالته خاله جون ؟

برا داداشم میخوام 😐

خدای مهربون ممنونم که دعاهام رو بی جواب نزاشتی 🙏🏻🥺بالاخره منم مادر شدم و این قشنگ ترین حس دنیاست❤️

شب یلدا یا شب چله در ایین ما ایرانیا سراسر مهربانی و روشنایی هست 🍉شب چله یا همان یلدا شب زاده شدن میترا، ایزد مهر می باشد. آیین های ایرانی همه مهربانی را سفارش می نمایند. شایان ذکر است که پس از ظهور مسیحیت، به دلیل میترایی بودن اروپاییان، آداب و رسوم میترایی به مسیحیت منتقل شد. دی در ایران باستان همان روشنایی هست مانند dayدر انگلیسی  یعنی روز و اشاره به روشنایی داره این شب را با هندوانه پسته و ..... و جمع شدن خانواده ها در کنار هم شاهنامه خوانی داستان سرایی و حافظ خوانی کنار هم میگذارند ، فعلا همین ب ذهنم رسید البته ک فلسفه گسترده ای داره جشنهایی ایرانی ک یکیش همین شب چله است

بابا من چیکار دارم مال کیه میگم برای چن سال میخوای؟😑🙌🏻

هفتم گلم

خدای مهربون ممنونم که دعاهام رو بی جواب نزاشتی 🙏🏻🥺بالاخره منم مادر شدم و این قشنگ ترین حس دنیاست❤️