2777
2789

سلام دوستان یکی از عزیزام به مشاور آنلاین نیاز داره که رایگان باشه کسی سراغ داره کمک کنه؟؟تلگرام واتساپ یا هرجا باشه فرق نمیکنه

عضو تاپیک بامدادخمار  وزن فعلی80  وزن هدف67  قد165  عضو گروه نارنجی  تاریخ عضویت:00/02/28

من خودم قبلا داخل تلگرام یدونه داشتم مشاوره هم گرفتم اما آیدیشون یادم نیست

عضو تاپیک بامدادخمار  وزن فعلی80  وزن هدف67  قد165  عضو گروه نارنجی  تاریخ عضویت:00/02/28

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ادامس به ادم رایگان نمی‌دن که مشاور بیاد وقت بزاره مجانی

اما من خودم قبلا گرفته بودم آیدیشون یادم رفته حتی باهام تماس هم گرفتن و کمکم کردن

اما من خودم قبلا گرفته بودم آیدیشون یادم رفته حتی باهام تماس هم گرفتن و کمکم کردن

۱۴۸۰ 

خدایا !                                                                    ھمین افتخار مرا بس کہ بندہ ی توام!                          و ھمین عزت مرا بس تو خدای منی!                            خدایا!تو ھمانی کہ من میخواھم!                                مرا ھمان کن کہ تو میخواھی!💚

من یدونه دارم اما هروقت خودم خواستم مشکلمو بگم نمیشدازطریق ربات باید مشکلتو بگی و اینکه نمیدونم زمان پاسخگویی مشاور چقدر طول میکشه،و اینکه مشکل اعضارو میذاره کانالش و درقالب ویس راهنمایی میکنه

من یدونه دارم اما هروقت خودم خواسم مشکلمو بگم نمیشدازطریق ربات باید مشکلتو بگی و اینکه نمیدونم زمان ...

اشکال نداره لطفا آیدیشون و بدین