2777
2789

نی نی من دو ماه و ده روزشه،میخوام گوشش رو سوراخ کنم،لیدوکائین بهش بزنم بی حس میشه؟

تو بهترین حال منی من شک ندارم،من دیگه بهتر از تو از کجا بیارم🤱

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اتفاقا داشتم امروز بهش فكر ميكردم

گوش بچه رو روز سوراخ كنيم بهتره نه؟

هم زودتر خوب ميشه

هم استرس كمتري بهش وارد ميشه چون با ترس اشنا نيست

يا نه؟

دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟                         امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با  دستات پر  کنی؟ آخه  مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه  متولد  شدس❤ 

۴۰ روزش بود

نمیدونم از دکتر بپرس،شاید برا بچه خوب نباشه

ولی کلا دردش خیلی کم و سریعه ،مثه آمپول زدن شاید

دختر من که فقط از صدایی که یهو داد ترسید ،یه کوچولو گریه کرد

من لاک میزنم.مژه میکارم ...بی حجاب بیرون میرم ولی دلم پاکه ...اولین بار این طرز فکر رو بنی امیه رواج داد که بگه یزید گرچه زن بازه گرچه مشروبخواره گرچه نماز نمیخونه ولی ایمان داره .ایمان یه مسئله قلبیه.یزیدم قلبا با ایمانه و میتونه جانشین پیامبر بشه.اما قران همه جا میگه ایمان بااااااید با عمل صالح باشه .خدا ازما عبادت نمیخواد فرمانبرداری میخواد.همون کاری که ابلیس نکرداگه زنی با عطر،آرایش یا تیپش دل مردی رو ببره از طرف دیگه از دل همسرش بیرون میره.دیدی مردایی که با زنی پیرتر و زشتر خیانت میکنن؟مرد رو مبرا نمیکنیم ولی از طرف زن این تقصیر هست.بعضیا میگن آزادی پوشش باشه من هر طور خواستم بگردم. مرد باید حفظ حریم کنه اما خدا میگه مردها چشم رو کنترل کنن و زن ها حجاب داشته باشن.نمیشه زن به وظیفه ش عمل نکنه و از مرد انتظار تقوا داشته باشه .اگه به همین راحتی بود یوسف یوسف نمیشد.

۴۰ روزش بود نمیدونم از دکتر بپرس،شاید برا بچه خوب نباشه ولی کلا دردش خیلی کم و سریعه ،مثه آم ...

زود خوب میشه؟بعدش چرک نمیکنه؟من تحمل ندارم گریع کنه،میخوام بدم مامانم ببره

هرچی زودتر بهتر ..همین فردا سوراخ کن

برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید 💚خدایا سپاسگزارم بابت لطف بیکرانی ک در حق ما میکنی❤خدایا هر روز درهای سلامتی،عشق،امید،نور،برکت،ثروت و فراوانی را به روی ما بگشا❤❤الهی امین❤❤

من شاید ۵۰روزش بود زیر دوماه

خودش بیحسی میزنه و سوراخ میکنه دردش یه لحظه اس تا چند روزم مراقبت کن با دستور دکتر تا عفونت نکنه 

از دختر من خیلی خوب بود

هرچی زودتر بهتر

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃
مال بچه خواهرشوهرمو وقتی ۲۰روز بود سوراخ کردن من مال خودمو پارسیال😐😐خیییلی خیلی درد داشت 😭😭ع ...

چند سالته؟چقد دیر

دلت گوشواره نخواست؟

من شاید ۵۰روزش بود زیر دوماه خودش بیحسی میزنه و سوراخ میکنه دردش یه لحظه اس تا چند روزم مراقبت کن ب ...

یعنی حتما ببرم دکتر؟  به روش سنتی خوب نیس؟همسایمون گوش سوراخ میکنه