2777
2789
عنوان

نی نی سایت خودمونه عشقه😍

366 بازدید | 38 پست

این همه نارضایتی از نی نی سایت..... 

امروز رفتم ی سر مامی گپ و سایت مادران گم شدم سایت اصلا در و پیکر نداره ی تاپیک میزنی معلوم نمیشه جوابش کجا رفت... سایت کلا درهم برهمه

حالا نمیشه عکس گذاشت خوب نشه عکس نذاریم میمیریم

تبلیغ هست خوب باشه چی میشه مگه

خیلی سطح صبرمون پایینه 

اینجا نی نی سایته محل زندگیمون نیست که رفاهش کامل باشه ی دیقه میایم تاپیک میزنیم سوالمو میپرسیم یا به سوالات بقیه ج میدیم 

الکی دیروز دلخوری ایجاد شد خیلیا لغو کاربری شدن

اگه تو دنیای مجازی هم اینجوری رو خواسته هامون پافشاری میکردیم هیچ مشکلی نداشتیم

لا إله إلّا اللّه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من به اون عزیزان گفتم ما این راه سال ۹۳ رفتیم محکوم شدیم که ما زیر بار حرف زور میریم نه ما هم اعتراض کردیم نیامدیم سایت های دیگه رفتیم ولی بازم برگشتیم

👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊

منم میگم اینجا عشقه ولی من خودم هنوز تگ کردن بلد نیستم چه برسه به کارای دیگه۰😂😂😍😍😍😍

🖤🖤👋🏻     آفلاین میشم تا وقتی حالم خوب بشه  دلم طاقت غصه نداره ۱۴۰۰/۲/۳😔💔 خدایا این دفعه نه دیگه تو رو به بزرگیت قسم بزار پایدار بمونه ،یه صلوات مهمونم میکنین🙏🏻 خدا تا دوماه دیگه😭😭به بزرگی خودت قسم داغونم خودت که میدونی بنده هات نمیدونن خودشم نمیدونه😭😭😭😭التماست میکنم اقلن کاری کن اون درک کنه خدایا بزار برسیم بهم خدایا 😭😭ما مال همیم مگه نه؟؟؟؟خدایا قلبم داره منفجر میشه😭😭😭😭خدافظ تا ۱۱تیر
من به اون عزیزان گفتم ما این راه سال ۹۳ رفتیم محکوم شدیم که ما زیر بار حرف زور میریم نه ما هم اعتراض ...

کدوم سایت رفتیم 😂اسمشو یادم نیست 

فقط یادمه بچه ها اونجا تاپیک میزدن توطئه چینی میکردن 😂

بعد تو این بغض کِ لبخند نشد ....۱۵/۹/۹۹💔💔بمونه ب یادگار....غصه کم کم جون میگیره دل یهو میپوسه🕶