2777
2789

من الان ازدیشبه قهریم والاه سیاست ندارم دلم نمیخادبیشترازاین فاصله بیفته ولی غرورمم اجازه نمیده تقصیرخودم بودازش عذرخاهی کردم ولی صبح بیدارشده ن زنک زده ن پیام!

هرچه آید به سرم بازگویم گذرد♡وای ازاین عمر که با میگذرد!میگذرد♥

برا قهر بودن که سیاست بلد نیستم پس فقط چون عقدی چند تا چیزو میگم که بعدها تو طول زندگی دچار مشکل نشی 

شب خونه مادر شوهرت به هطچ وجه نخواب چه الان چه بعد عروشی 

هفته ای یه بار برو اونجا در حد ناهار یا شام 

کاراشونو نکن غدا درست کردن خونه تکونی کلفتی ممنوع در حد ظرف شستن

جلوی مادر شوهرت تاپ نپوش استین بلند یا استین کوتاه

سعی کن قبول نکنی تو یه ساختمون باشی نشد به هر دلیل همون هفته ای به بتر بیشتر نرو و کاراشونو نکن 

خود شیرینی نکن براشون غذا درست کنی و کلفتی کنی 

از شوهرت پول بخواه چه الان چه بعد 

صرفه جویی الکی نکن انتطتر داشته باش ادای زنای نمونه رو در نیار 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من الان ازدیشبه قهریم والاه سیاست ندارم دلم نمیخادبیشترازاین فاصله بیفته ولی غرورمم اجازه نمیده تقصی ...

ديگ وقتي خودت رفتي پيام دادي بايد جواب مداد...

البته كه كلا دير بخودشون ميان

بعد چن وقت تازه ميفهمن ...

برا قهر بودن که سیاست بلد نیستم پس فقط چون عقدی چند تا چیزو میگم که بعدها تو طول زندگی دچار مشکل نشی ...

دقيقااااا....

ولي خانواده همسرم شهرستان هستن جند ماه يكيار ميريم ناچارا چن روزيم ميمونيم

ولي كاملا حرفات درست بود عزيزممم

دقيقااااا.... ولي خانواده همسرم شهرستان هستن جند ماه يكيار ميريم ناچارا چن روزيم ميمونيم ولي كاملا ...

خوب زیاد نمونید مثلا در حد دو سه روز نه بیشتر بعدم گفتم سعی کن زیاد کار نکنی در حد طرف شیتنو و فوقش یه جارو تو اشپزی دخالت نکن یا زیر بار نرو موقع عید زودتر بری که خونه تکونی کنی رسمی لباس بپوش صمیمی نشو پا نده عیدا هم کل عیدو اونجا نباش

قهر نکنید یه جوری رفتار کنید که نازتونو بکشن یا چند وقت بی خبر بذاریدشون ( البته شورشو در نیاریدا )

جالبه ك من قهر نمكنم

خودش قهر مكنه 

اخرشم خودشم مياد ولي تو اين مدت من اذيت ميشم واقعا

خوب زیاد نمونید مثلا در حد دو سه روز نه بیشتر بعدم گفتم سعی کن زیاد کار نکنی در حد طرف شیتنو و فوقش ...

دقيقاااااا

منم اينهمه باري ك رفتم فقط يكي دوبار اونم ب ميل خودم غذا درس كردم 

پرو ميشن والا بيشتر كار كني

هميشه سر مادرش بحث داشتيم و داريم

فقط یه چیز میگم خودتونو جای همسرتون بذارید و فک کنید دارید در مورد مادر خودتون صحبت میکنید به نظرم همسرتون حق داره مشکلات شما و مادرشوهرتون به نظر من ربطی به شوهرتون نداره و اگر مشکلی دارید به خودش بگید این راه درستشه !