2777
2789
عنوان

بدن درد دائم

1283 بازدید | 12 پست

دوستان من هرروز بدن درد دارم 

همش احساس خستگیو کوفتگی شدید دارم کتفمم خیلی درد میکنه

دکترم رفتم چکاپ کامل گرفتم هیچ مشکل و کمبودی نداشت بدنم شما راه حلی سراغ ندارین☹️

شاید دردات عصبین یعنی به اعصابت مربوط میشن..زود جوش نیستی؟استرس؟

دخترام یه سالشونه دو قلو ان با اذیت کردناشون یکم عصبی میشم ولی دردام جوریه از صبح ک بیدار میشم تا شب همرامن گاهی حتی کارای خونه رو نمیتونم انجام بدم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دخترام یه سالشونه دو قلو ان با اذیت کردناشون یکم عصبی میشم ولی دردام جوریه از صبح ک بیدار میشم تا شب ...

مثلا دستو پاهات سوزن سوزنی میشن؟مثلا از رگات درد داری؟

یا نه کوفتگی داری فقد؟

رگای گردنم و کتفم خیلیییی درد میکنن هرکاریم کردم خوب نشدم

خب فکر کنم از اعصابته

عزیزم باید دیگ حرص خوردنتو بزاری کنار

بعد شما با یه دکتر طب سنتی صحبت کن که چندتا چیز گیاهی بهت بده بتونی هم درداتو کنترل کنی هم انرژی داشته باشی واسه کارای خونت

از فامیلاتم کمک بگیر برای نگهداری بچه هات ک کمتر باهاشون حرص بخوری

نگران نباشید طبیعیه یه خانمی ک هم دوتا بچه بزرگ میکنه هم باید کارای خونشو انجام بده یکم اعصابش بهم بریزه

عزیزم من 4 تابچه دارم منم مثل شما بدنم درد میکنه مثل جنازه میشم بخصوص صبح ها نمیتونم پاشم از خستگی همش کمبود خواب دارم

خانم هستم نام کاربریم اسم شوهرمه اینقد همتون به کاربری من گیرندید ممنون
خواهش میکنم سلامت باشید🥰 با دوقلوهای نازت همیشه شادباشو خداروشکرکن

اره واقعا سخته بلا نسبت مثل سگ پشیمونم بچه اخریم 2ماهشه یکسره چسپیده به سینه هام

خانم هستم نام کاربریم اسم شوهرمه اینقد همتون به کاربری من گیرندید ممنون