2777
2789
عنوان

چطوری اهل کتاب و مطالعه بشم 😕

768 بازدید | 13 پست

اصلا نمیتونم بخونم روز به روزم بدتر...

قبلا یه صفحه میخوندم الان نصف صفحه هم به سختی میخونم

اینقدر از کتاب دور شدم که خوندن نصف صفحه هم سختمه

....

چی بخونم 

چرا بخونم

کی بخونم

چطور بخونم

🤔🤔🤔

شاید بگید تلاش کن از نصف صفحه یه خط بیشتر بخونی...

ولی واقعا احساس میکنم یه جورایی دارم به زور انجام میدم اینکارو و یکم اعصابخورد کن میشه کاش یکم دل به کتاب خوندن میدادم 😑😐☹

🤔🤔🤔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میرم سراغ لبتاب 😂💔 لبتاب نبود میرم تو فکر 

دقیقاً مشکل همین موبایل و لپ تاپه،باااید واسه خودت قانون بذاری وگرنه درست نمیشه،مثلا تایمر بذار که در روز نیم ساعت بیشتر توی کروم نباشی،یا ۲۰ دقیقه بیشتر توی اینستا نباشی،...اولش سخته و کلافه میشی و به قول خودت بیکار میشی میری تو فکر،بعد از یه مدت درست میشه

دوستت داریم امام مهربانی ها...
 یه چی میگم نخندین 😐 پادکست چیه 

دلیلی نداره بخندم خب سوال داشتید دیگه.

پادکست یک فایل صوتیه که داخل اون یک یا چند نفر یک داستان، یک موضوع علمی، یک حادثه ی تاریخی یا مسائل فلسفی یا ترسناک رو برای شما به صورت خیلی مخاطب پسند و حرفه ای توضیح میدن و اگر بخواید پادکست گوش کنید میتونید اپلیکیشن کست باکس رو دانلود کنید و کانال های مورد علاقتون رو دنبال کنید و دیگه ادامه ی ماجرا

دلیلی نداره بخندم خب سوال داشتید دیگه. پادکست یک فایل صوتیه که داخل اون یک یا چند نفر یک داستان، یک ...

.

.

فکر کنم از اون سوالاست ک همه جوابشو میدونن جز من 😜😝 واسه همین‌گفتم خنده داره 🙈

ممنون لینک برام میفرستید

🤔🤔🤔

دوست عزیز برای پاسخ این سوالات 

چگونه کتابخوان شویم و به مطالعه عادت کنیم؟ چگونه کتاب خواندن را شروع کنیم؟ و چگونه کتاب بخوانیم؟ چه کتابی بخوانیم؟ 

پیشنهاد میکنم این مقاله رو بخونی http://aminaramesh.ir/1395/12/15/چگونه-کتابخوان-شویم/