2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از ۳۸ به بعده دیگ

اینو که میدونم ولی نهایتشو میخوام بدونم کی میشه .دکترم گفت ۳۹ .۲۶اسفند ۳۹ هفته میشم گفتم میشه چندروز دیگم صبر کنیم که ۱فروردین بشه.گفت حرف ندارم ولی باید مراقبت کنی .میخواستم ببینم یعنی میشه ؟ بخاطر چندروز میخواستم دیگه ۹۹ نشه حالا بشه هم طوری نیست ولی گفتم یعنی با مراقبت میشه اتفاقی نیفته یا پروسه زایمان شروع نشه،دردها و...

اینو که میدونم ولی نهایتشو میخوام بدونم کی میشه .دکترم گفت ۳۹ .۲۶اسفند ۳۹ هفته میشم گفتم میشه چندروز ...

بنظرم ریسک نکن

۸فروردین من و همسرم صاحب دوتا نینی خوشمل شدیم😍😍😍 فداتون بشم دوقلوهام💕😍😍
اینو که میدونم ولی نهایتشو میخوام بدونم کی میشه .دکترم گفت ۳۹ .۲۶اسفند ۳۹ هفته میشم گفتم میشه چندروز ...

از منم ۴/۱/۱۴۰۰ تاریخ زایمان طبیعیمه و ۱/۱/۱۴۰۰ نوبت سز دارم

۱۴۰۰/۱/۱ منم مامان میشم❤😍😍
منکه الان 38هفته و1روزمه دکترم واسه 11دی وقت سزارین داده که میشم40هفته😑

گفتن استراحت کنین که دردها شروع نشه؟ چطوری آخه ۴۰ هفته!! کاش منم زود نشه برا چند روز بیفته سال جدید بهتره

از منم ۴/۱/۱۴۰۰ تاریخ زایمان طبیعیمه و ۱/۱/۱۴۰۰ نوبت سز دارم

جدی؟ وای منم سونوگرافیم ۱۴۰۰/۱/۳ زده دکتر بعد سونو هنوز نرفتم ،ولی گفت مراقب باشی همون فروردین سزارینت میکنم.میگم یعنی چیکار کنم دردام اون موقع شروع نشه😁😁