2777
2789
ن عزیزم مطلع نیستم  اما کرم مرطوب کننده های کامان عالین  بنظورم شون هم خوبه  فیس وا ...

مرسی گلم تو نی تی سایت بهم گفتن ولی اسمش یادم نبود این پرو درم رو گرفتم 😩

کینه ای نیستم ولی الزایمرم ندارم👑

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الهیییی اشکالی نداره استفاده کن اما بنظرم اگه پوستت مستعد جوش هستش باید سرم مرطوب کننده استفاده کنی& ...

جوش میزنم ن زیاد موقع اصلاح زیا. میزنم بعد هم خشکه هم چرب 😳

سوپکس ارزونه دیجی کالا سرچ کن

دیجی کالا ندارم ب نظرت اینکه خریدمو استفاده کنم ببینم چطوره؟ دیشب زدم صورتم خیلی نرم شده اول خشک بود

دیجی کالا ندارم ب نظرت اینکه خریدمو استفاده کنم ببینم چطوره؟ دیشب زدم صورتم خیلی نرم شده اول خشک بود

نمیدونم عزیزم تاحالا استقاده نکردم

با قرص لاغری گیاهی کارویل سایز و وزن کم کردم ، تبلیغ نیست فقط تجربه شخصیه خاستم با شما هم درمیون بزارم ♥️♥️♥️

سلام 

ببخشید شما از مرطوب‌کننده صورت پرو درما استفاده کردین راضی بودین؟؟

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲