2777
2789
عنوان

کی باید کیت تخمک گذاری بذارم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 153 بازدید | 20 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چند وقت اقدامی؟ خودت آزمایش دادی همه چیت اوکیه؟ شوهرت چی؟ بگو تا بهت بگم چی کارا کنی

نه،هیچکدوم،تازه اولاشم،برا همینم خیلی خورده تو ذوقم و استرسمم میدونم این ماه دوباره شروع میشه😞

همین که مجبورم چند ماه صبر کنم و اگه نشد برم ازمایش و اینا،یعنی همین انتظاره،خودش خیلی بهم نگرانی و استرس میده،چون بلا تکلیفم،نمیدونم میشم،نمیشم،چقدر باید صبر کنم؟؟؟؟؟؟؟

اسلامو همون طور که هست بشناس...                    همون قدر که افراط نه،تفریط هم نه!😉😉                              بشناس تا عاشق شی...❤                                        میشی...ولی آروم آروم...💖صبر و مجاهدت میخواد... 🌺        الا الذین آمنوا و عملوا الصالحات و تواصوا بالحق و تواصوا بالصبر  
نه،هیچکدوم،تازه اولاشم،برا همینم خیلی خورده تو ذوقم و استرسمم میدونم این ماه دوباره شروع میشه😞 همی ...

بهت چند تا کار می گم حتما انجام بده بین یک تا سه ماه اگه مشکلی نداسته باشی نتیجه می گیری

کیت تخمک رو بهت توضیح دادم چی کار کنی

دوم اینکه هر روز تو خونه ورزش کن هر روزی روزی بیست دقیقه حتی تونستی دمبل یک کیلویی هم بگیر 

دوم اصلا شیرینی و بیسکوییت و اینا نخور خیلی میوه و سبزیجات بخور

سوم برای شوهرت برو داروخونه قرص wellman بگیر

یعنی کسایی که تا دوسال بچه دار نمی شدن شوهراشوم این قرص رو خوردن نهایت تا سه ماه بچه دار شدند

عزیزم این قرص افزایش اسپرم و سرعت اونه تقویته هیچ ضرری هم نداره

حامله شدی برام دعا کن

بهت چند تا کار می گم حتما انجام بده بین یک تا سه ماه اگه مشکلی نداسته باشی نتیجه می گیری کیت تخمک ر ...

ممنونم به خاطر راهنماییاتون🌷🌷

ان شاءالله به دعای بنده های خوب خدا همه منتظرا بچه دار بشن🌷

خدا خیرتون بده😉😉☺

اسلامو همون طور که هست بشناس...                    همون قدر که افراط نه،تفریط هم نه!😉😉                              بشناس تا عاشق شی...❤                                        میشی...ولی آروم آروم...💖صبر و مجاهدت میخواد... 🌺        الا الذین آمنوا و عملوا الصالحات و تواصوا بالحق و تواصوا بالصبر  
ممنونم به خاطر راهنماییاتون🌷🌷 ان شاءالله به دعای بنده های خوب خدا همه منتظرا بچه دار بشن🌷 خدا خ ...

به امید خدا

ممنون عزیزدل

به زودی مامان بشی🤗

شاد باش ورزش کن فیلم کمدی ببین اخبار هم دنبال نکن😉😘