2777
2789

واسه من 12 هفته سونو ان تی اشتباه احتمال داد.گفت دو هفته دیگه بیا دقیق بگم

14هفته رفتم درست گفت جنسیت رو و.قطعی

اللهم عجل لولیک الفرج الهی آمین.برای سلامتی و تعجیل در ظهور مهدی فاطمه یه صلوات محمدی پسند بفرست اقارو خوشحال کن تا آقا تو نمازش دعات کنه چی از این بهتر😍🤲🏼 خدا جونم نمیدونم چطور شکرت کنم به خاطر این همه نعمت هایی که به من دادی🤲🏼 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منو سونو ان تی اشتباه گفت ولی یه کاربری بود فک کنم پادراز یع همچین چیزی اون درست گفت میخوای ازاون بپرس 

وقتی میخواستم اسم کاربریموبزنم اعصابم خوردبود  الان خودمم پشیمونم 😑 شما دیگه هی پیله نکنید به اسم کاربریم   مرسی اه  (استعداد خاصی تو تشخیص جنسیت از رو ان تی دارم 😍👪 )  
اتفاقا چون علایمت مثل اولیه جنسیت فرق میکنه اگه متفاوت بود جنسیتسون یکسان بود،،بچت پسره مطمین باش خب ...

سلام عزیزم خوبی...امروز رفتم سونو ان تی و در کمال ناباوری گفت ۸۰ درصد احتمال داره پسر باشه....

اصلا برام عجیبه

اینقد شبیه دخترم بودش ک همش منتظر بودم بگه دختره وقتی گفت شوکه شدم...

سلام عزیزم خوبی...امروز رفتم سونو ان تی و در کمال ناباوری گفت ۸۰ درصد احتمال داره پسر باشه.... اصلا ...

سلام عزیزم پیامتو الان دیدم خوشحالم که به خواستت رسیدی ایشالله پسرت صحیح و سالم بیاد بغلت

خداجونم. میشه بابامو پس بدی.خیلی دلتنگشم  باباجونم من چه میدونستم که یه روزی تورو ازدست میدم رفتنتو هنوزم باور ندارم خیلی زود رفتی 😭لطفا برای شادی روح بابام صلوات بفرستید ممنونم.
ممنونم عزیزم...نمیدونم میتونم اعتماد کنم یا نه؟...خیلی دودل هستم..

معمولا ان تی اگه بگه پسره اشتباه نمیشه ولی دخترو میگن اشتباه میشه،بچت پسره عزیزم مطمین باش

خداجونم. میشه بابامو پس بدی.خیلی دلتنگشم  باباجونم من چه میدونستم که یه روزی تورو ازدست میدم رفتنتو هنوزم باور ندارم خیلی زود رفتی 😭لطفا برای شادی روح بابام صلوات بفرستید ممنونم.