2777
2789
عنوان

فردا روز اولمه😥😥😥

887 بازدید | 45 پست

میخاد برای اولین بار کسی بیاد خونمون برای پرستار ی بچها و کار خونه. 

چیکارکنم؟ 

روز اول که بیاد بهش چه کاری بدم؟ 

خیلی استرس گرفتم. از من ده‌سال بزرگتره

برای خونه دارشدنم یه صلوات میفرستی؟ 🥰🥰🥰🥰ما سه نفر بودیم ازین کاربری استفاده میکردیم. نی نی سایت نترکوند کاربریمونو. از تاریخ 9.9.99 جدا شدیمو این کاربری مال من شد. تاپیکای قبلی به من ربطی نداره😋✌️✌️😂قربونتون برم🙂

نمیدونم من روم نمیشه به کسی کار بدم و دستور بدم😐من باشم خجالت میکشم خودم بلند میشم کار میکنم میگم تروخدا شما بشین زشته 😂

من یک زنم💪👧👩💎که میزنم به سیم اخر و میگم .منو ببین یه آدمم که از توئه پوسته تنم👌ندا منم،هوا منم صدای نسل ما منم.اگرچه بستی بالمو ...رها تر از رها منم😊😍اگرچه جنسه شیشَم.قوی تر از همیشه ام💪.نبین نحیفه ساقه هام .درخته کهنه ریشه ام🌳همیشه بوده باورم .که با تو من برابرم👌اگه قویه بازوهات.ب جاش منم یه مادرم💪(آهنگ زن از رانا منصور)

شوهرم میگه همه جارو تمیز کن که بدونه تمیزی مهمه و همینجوری نگهداره خونه رو. 

بازدوستم میگه چنتا کاربزار انجام بده

برای خونه دارشدنم یه صلوات میفرستی؟ 🥰🥰🥰🥰ما سه نفر بودیم ازین کاربری استفاده میکردیم. نی نی سایت نترکوند کاربریمونو. از تاریخ 9.9.99 جدا شدیمو این کاربری مال من شد. تاپیکای قبلی به من ربطی نداره😋✌️✌️😂قربونتون برم🙂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیدونم من روم نمیشه به کسی کار بدم و دستور بدم😐من باشم خجالت میکشم خودم بلند میشم کار میکنم میگم ت ...

😂😂😂😂😂منم

💠روایت شده از امام صادق علیه السلام که رسول خدا فرمودند : خدای تبارک و تعالی میفرمایند: هیچ بنده گنهکاری را وارد بهشت نمیکنم ، مگر اینکه اورا به مرض و بیماری مبتلا میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر گناهانش با آن بیماری پاک نشد و زیادتر از آن بود ، کسی را بر او مسلط میکنم که بر او ظلم کند تا کفاره گناهانش باشد، رزق و روزی اش را کم میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر این نیز برای کفاره گناهانش کافی نبود جان گرفتن او را سخت میکنم و یا در قبر بر او سخت میگیرم تا وقتی که بدون هیچ گناهی نزد من آید و اورا وارد بهشت کنم ، و اما کسی را که میخواهم وارد جهنم کنم ، او را صحیح و سالم میگذارم ، و رزق و روزی اش را زیاد مى کنم و جان دادن او را آسان می گردانم تا وقتیکه نزد من آید ، هیچ حسنه ای نداشته باشد ودر همان وقت او را وارد جهنم کنم✨
نمیدونم من روم نمیشه به کسی کار بدم و دستور بدم😐من باشم خجالت میکشم خودم بلند میشم کار میکنم میگم ت ...

منم

مجبورم الان. بخاطر سرکارنیرم کسی نیس بچم نگهداره. 

لیست بنویس و بذار جلوش

مثلا روز اول و دوم که برا اشنایی میاد چیکارا بهش بگم. 

کارهات رو بنویس. از مهم ها شروع کن. توی یک روز هم که نمیشه همه کارها رو بکنه

بخاطر کرونا هم بهتره بچه ها رو خودت نگه داری. هر جایی رو هم تمیز کرد اسپری بزنی

حسبی الله لا اله الا هو علیه توکلت و هو رب العرش العظیم
کارهات رو بنویس. از مهم ها شروع کن. توی یک روز هم که نمیشه همه کارها رو بکنه بخاطر کرونا هم بهتره ب ...

قراره هرروز بیاد و از بچها  مراقبت کنه. 

فقط خودتو. مهربون. نگیر که. سوارات. میشن. اصلا. بهش رونده. هرچه قدرم. خوب. کارکرد. بازم. یک ایرادی. بگیر اینا. تجربیات. خوب گوش کن

خانم  عزیز ،  میدونی  همین  زمانیکه  امضای منو  میخونی دیگه  تکرا  نمیشه🤔؟پس  واکن  اون  لبارو😁 یک  لبخند  بزن  غم غصرو بریز دور  🤩به اطرافیانت  لبخند  بزن  حتی  اگه  مصنوعی  باشه  بهشون  انرژی  میده بزار  تواین  دوران  سخت  حداقل  دیدن  تو  خوشحالشون  کنه😍🤩اونوقت  ازشادیا  اونا  خودتم  دوبرابر  شاد  میشی واین  سیکل  ادامه  پیدا  میکنه🤩🤩😍❤

به نظرم یه گوشه بشین و کاری نداشته باش ولی تو رو خدا بهش بگو با بچه بد رفتاری نکنه منظورم کتک نیست رفتارهای سرد آخه من وقتی بچه بودم یه پرستار داشتم اصلا نمی تونستن باهاش حرف بزنم

من یه فیمینیست هستم کسی که بر این باوره که زن و مرد از یه حقوق برابرند.😎 عاشق ریچل هالیس❤ خیلی کتاب میخونن یه کتاب خون حرفیه ام 🤓🤓                                                     دختر جان 👸 مراقب خودت باش 💫💫🤘🏻🤟🏻🤞🏻❤                   دختر ها 👸 بعد از گریه 😭😭 تصمیمات مهمی میگیرند 💫💯💥💯🔥 اونا رو هیچ وقت دست کم نگیرید 💫🔥🤍💪🏼          
بابا خوش به حالت دیگه از شستن و تمیزی راحت میشی

انقد از سر شب از دست مادرشوهرم گریه کردم. تابیک قبلم نوشتم. دیگه مجبور شدم تو این اوصاع پول بیشتر بدم ولی ارامش روان داشته باشم.