2777
2789
عنوان

ممکنه باردار باشم😭

351 بازدید | 18 پست

سلام من تنبلی تخمدان دارم، اگه قرص نخورم سالی یه بار پریود میشم، دوساله مرتب دارو خوردم که حامله بشم و نشدم، از این ماه به خاطر روشن شدن یه سری مسائل ژنتیکی تصمیم گرفتم بی خیال حاملگی بشم و هیچ دارویی مصرف نکردم و خیالم راحت که حامله نمیشم،  حالا از یه هفته مونده به موعدم سینه هام درد گرفتن و روز به روز دردش داره بدتر میشه و کمرمم گرفته، یهو افتاده تو سرم نکنه خدایی نکرده حامله باشم، من هیچ وقت قبل پریود سینه درد نداشتم😭😭

الهی و ربی من لی غیرک.... الهی رضا برضائک تسلیما لامرک لا معبود سواک

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

افکار منفی رو از خودت دور کن

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی 
چرا خدایی نکرده؟! 

یه سری آزمایشات ژنتیکی دادیم باید اول تکلیف اونا مشخص بشه تا خدایی نکرده بچه عقب افتاده نشه

یه سری آزمایشات ژنتیکی دادیم باید اول تکلیف اونا مشخص بشه تا خدایی نکرده بچه عقب افتاده نشه

استرس نگیر گلم. یا بارداری و انشالله سالمه و تو غربالگری ها دقت میکنی. یا نیستی ک هیچی :*

#vegan غذای من تپش قلب هیچ موجود زنده ای را نمی گیرد 🌿🌱🤍💚🕊

چرا عزیزم ببخشید میپرسما؟فامیلین با همسرت؟من ی بچه از دست دادم حالا گفتن باید ازمایش ژنتیک بدیم شما ازمایش چی دادین هزینش چقدر شد؟

بنظرم الکی خودتو نگران نکن هرچی خیره همون میشه شک‌نکن

خدایا دامن همه ی منتظرارو سبز کن الهی آمین..اونایی هم تو دلی دارن صحیح و سالم بدنیا بیان 😍😍چقدر خوشحال بودم این امضارو گذاشتم،بچم قسمتم نبود،توروخدا دعام کنین دوباره مامان بشم ..قربون دستای کوچولوت ک پر کشیدی 
چرا عزیزم ببخشید میپرسما؟فامیلین با همسرت؟من ی بچه از دست دادم حالا گفتن باید ازمایش ژنتیک بدیم شما ...

ما دختر خاله پسرخاله ایم، اوضاعمون پیچیده است، ازمایش فکر کنم اسمش بودwes حدود ۱۰ ملیون شد توی مهر ماه، جوابش اسفند میاد

اینقد علم پیشرفت کرده نگرانی نداره. خدا رو چه دیدی حامله باشی و سالمم باشه چرا منفی رو فکر میکنی به ...

توکل بر خدا

من ۶ ماه اقدامم ماه قبل تا تستم مثبت شد فرداش پری اومد.الانم فردا موعودمه ترشح هم دارم نمیدونم از پر ...

ان شالله هرچی خیره برات پیش بیاد، منم قبل اربعین دوتا تست گذاشتم و مثبت شد ولی سر تاریخم پریود شدم