2777
2789

سلام خانما من تو ظرف ژلم لایه اول ژله انار رو با بستنی ریختم لایه دوم ژله لیمو بدون بستنی نیم بند که شد برش کیوی گذاشتم ولی الآن یک ساعت و نیمه که نیم بند نشده تا لایه سوم رو بریزم چی کار کنم به نظرتون؟؟؟

من که به تو نارو نزدم حضرت عشق/پس چرا زندگی ساده من ریخت بهم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خب از دیشب درست میکردی گلم بزار یه نیم ساعت دیگه نیم بندیش کامل میشه 

دیروز انقدر خسته بودم نرسیدم فکر نمیکردم انقدر طول بکشه. تجربه شد برام البته مهمون نداریم خودمونیم

من که به تو نارو نزدم حضرت عشق/پس چرا زندگی ساده من ریخت بهم

شاید آب زیاد ریختی تو ژله لیمو...

عیب نداره یه نیم ساعت دیگه حله

من هرگز از رحمت خدای مهربانم ناامید نمیشم.خداجانم اونی که الان این امضارو میخونه،به همه آرزوهاش برسون💜تا اینجا اومدی اگه دوست داشتی بهم بگو برات صلوات بفرستم

کیوی اصلا نمیبنده مگه قبلش با شکر بجوشونیدش و ابشو بریزید دور وگرنه اون ژله نمیبنده

کاربری برای دو نفره جهت اطلاع کاراگاه ها .و خانومی که بهم تهمت دروغ گویی میزنی مگه من تلپیک جنجالی میزنم نهایت تاپیکای این کاربری برای کنکور و روابط با همسره دیگه اینهمه تهمت و قضاوت برای چیه 😑   نی نی سایتی ها با ارزش ترین ادمایی هستن که اطرافم داشتم و به مهربونیتون هیچ جای دیگه ای نیست دوستتون دارم ❤🥰

سریع بذار فریزر ی ربع بعد میبنده

اتفاقات خوبی قراره برای من بیفته هر روز هر ساعت منتظر ی اتفاق خوبم ممنونم از اینکه زندگی انقد قشنگههه تا زندم زندگی میکنم مردگی بماند بعد مردنم
دیروز انقدر خسته بودم نرسیدم فکر نمیکردم انقدر طول بکشه. تجربه شد برام البته مهمون نداریم خودمونیم

عیب نداره گلم یه نیم ساعت دیگه نیم بند میشه یکم دمای یخچالتو بالا ببر گلم