2777
2789

بسیار عالی 👌🏻👌🏻👌🏻👌🏻👌🏻🤩🤩🤩🤩😋😋😋😋

برای رسیدن به فردی که دوستش دارم و عاشقشم صلواتی بفرستید😘😍 کاربری دومم (divinegirl79) توسط چندتا آدمای حسود و مریض سایت ترکیده شد و انشالله خدا به راه راست هدایتش کنه😂 دختر هتروکرومیایی که عاشق چشماشه و هیچوقت و اصلا و ابدا لنز نمیذاره 😂♥️ کاربری دومم همین امضام بود😊 هرکی تو این سایت از حرف رک من بدش میاد و با من مشکل داره بهتره وقتشو برای ریپلای کردن پست منو نذاره و وقتی برای ریپلای و اومدن تاپیک من تلف نکنین😉

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

https://uupload.ir/files/bfed_img_20201220_131524.jpg

منم ازین قالب دارم

بگو که از غم عشقت چگونه جان برهانم؟💔چگونه اینهمه غم رابه هرطرف بکشانم؟ 😔نه پای رفتن ازینجا نه طاقتی که بمانم 😭چگونه دست دلم را به دست تو برسانم....💔💔💔
کدوم کاربری شمااا.؟ 😳

@marefat70‍ 

بگو که از غم عشقت چگونه جان برهانم؟💔چگونه اینهمه غم رابه هرطرف بکشانم؟ 😔نه پای رفتن ازینجا نه طاقتی که بمانم 😭چگونه دست دلم را به دست تو برسانم....💔💔💔
@marefat70 ‍ 

آخ آخ... چرا.. از تاپیکا فهمیدم نیکی رو هم تعلیق کردن...  

دیگه شرکت نکنید تو این اعتراض و.. ب اندازه کافی همع متوجه شدند.... من از اون شب تو تاپیک اعتراض متوجه شدم ی چیزایی که دیگه واکنش نشون ندادم.. فقط چند نفر تگ کردم ک یادم نبود از اون قضیه البته..... .. دیگه خنثی شدم و بی طرف

آخ آخ... چرا.. از تاپیکا فهمیدم نیکی رو هم تعلیق کردن...   دیگه شرکت نکنید تو این اعتراض و. ...

والا منم از شرایط سایت ناراضی بودم وگرنه توهین نکردم