2777
2789

من خوشم نیومد!

با عینک راحت ترم

خدایا شکرت🙏                                      ذخیره تخمدانم کمه اگه سوالی در این مورد داشتین تاپیک آخر خودم بپرسید جواب میدم.     👇🏻👇🏻👇🏻                                              👨‍👩‍👧                                    بدن پس از زایمان عزیز من!                                      اول از همه من از تو متنفر نیستم، برعکس، من خیلی بهت افتخار میکنم.   تو یک انسان کامل رو در خودت رشد دادی، او را گرم و ایمن نگه داشتی و به او اجازه دادی تا رشد کند، سپس با شجاعت و از خود گذشتگی او را رها کردی تا به دنیا بیاید.   تو اورا تا زمانی که توانستی تغذیه کردی و من به این افتخار میکنم!!!         تو شکست نخوردی، تو کارهای شگفت انگیز انجام دادی... ممکن است متفاوت از گذشته باشی، اما زشت، آسیب دیده یا زخمی نیستی...     تو زیبا هستی و من به تو افتخار میکنم❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم همینطور، البته الان به خاطر ماسک چون عینکم بخار می کنه احتمالا باز لنز بگیرم، اما از این یه بار مصرف ها.

کلا عینک خیلی دوست دارم و عینک های خیلی جذابی هم دارم نمی تونم بذارمشون کنار! 

دوستان اگر اطلاعات در زمینه‌ی مهاجرت و ادامه تحصیل و... می‌خواین لطفا یا پست بذارید تگم کنید یا توی یکی از تاپیک‌هام کامنت بذارین که بتونم بقیه رو که سوال مشابه دارن ارجاع بدم و یک سوال مشابه رو چندین بار در خصوصی جواب ندم.
منم همینطور، البته الان به خاطر ماسک چون عینکم بخار می کنه احتمالا باز لنز بگیرم، اما از این یه بار ...

من یه عینک داشتم اونم شکست تو این گرونی  نمیتونم باز بخرم کم کم 500 میخواد

لنز چنده قیمتش؟

خارش سوزش یا احساس نمیکنی چیزی رفته تو چشت

خیلی ساله لنز استفاده نکردم، اما اون زمان که استفاده می کردم اصلا راحت نبودم.

دوستان اگر اطلاعات در زمینه‌ی مهاجرت و ادامه تحصیل و... می‌خواین لطفا یا پست بذارید تگم کنید یا توی یکی از تاپیک‌هام کامنت بذارین که بتونم بقیه رو که سوال مشابه دارن ارجاع بدم و یک سوال مشابه رو چندین بار در خصوصی جواب ندم.
من یه عینک داشتم اونم شکست تو این گرونی  نمیتونم باز بخرم کم کم 500 میخواد لنز چنده قیمتش؟

اخی عزیزم.... عینک ارزونتر پیدا نمی شه؟

قیمت لنز رو نمی دونم متاسفانه. 

یه نوع لنز هست بش میگن فصلی ینی ۳ ماهه بنظرت مث همین معمولیا یا بهتره

من فصلی ها رو نمی دونم اما هفته ی پیش برای ازمایش چشم رفتم و با اپتومتریست حرف زدم در مورد لنز گفت یه بار مصرف از همه ش بهتره و اذیت کمتری داره. اما خب از لنز فصلی یا بلند مدت گرون تر در میاد طبیعتا

من نمره چشم بالا ضعیفه ینی هر روز برا چشمم لنز بگیرم

فکر کنم باید با دکتر یا اپتومتریست حرف بزنی عزیزم ببینی چه گزینه ای برات مناسبه. یه بار مصرف ها بسته ای هستن، معمولا اندازه ی مصرف یه ماه رو با هم می خری

اینجا در موردش توضیح داده

https://lenzmarket.ir/product-category/لنز-یکبار-مصرف/