2777
2789
عنوان

خانما کمک😱

163 بازدید | 20 پست

خانما من میخوام ژله لایه ای درست کنم با بستنی 

ولی اینجا گفتن با شیر بهتره 

میشه یادم بدید پای ابروم وسطه😭😭😭

نصف بسته ژله میخوام استفاده کنم😥😥

وزن شروع :۷۵  وزن هدف:۶۰  شروع رژیم :۲۷ آبان ۱۴۰۲   وزن فعلی در تاریخ ۱۴ بهمن :۶۸/۵✌️.      رسیدن به وزن هدف ۲ام :۶۵ کیلو در تاریخ ۱۲ اسفند 🥰         وزن هدف ۳ام انشالله رسیدن به ۶۰کیلو 🫠

با شیر چجوری؟😶

چرا باید بخاطر رفتار خشنم معذرت بخوام؟؟؟؟  اونایی که منو به اینجا رسوندن , هیچوقت ازم معذرت نخواستن...                                                 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻                                                   میشه واسم دعا کنید به خواستم برسم؟ممنون                     

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

با شیر خیلی خوشمزه تر میشه🙂

میشه تهیه اش رو بگی؟

وزن شروع :۷۵  وزن هدف:۶۰  شروع رژیم :۲۷ آبان ۱۴۰۲   وزن فعلی در تاریخ ۱۴ بهمن :۶۸/۵✌️.      رسیدن به وزن هدف ۲ام :۶۵ کیلو در تاریخ ۱۲ اسفند 🥰         وزن هدف ۳ام انشالله رسیدن به ۶۰کیلو 🫠
صادقانه بخوام بگم با نصف بسته فقط میتونی دوتا پیاله کوچک ژله درست کنی😅

بابا فقط یه لایه نازک میخوام 

ژله هندوانه ایه😶

آبرو؟ من با بستنی درست میکردم یه زمانی راضی بودم

اره 

من گفتم بلدم با بستنی حالا باشیر بلد نیستم میترسم خراب سه😥

هردو از لحاظ ظاهری یه جور میشن با بستنی شیرین میشه فقط 

برای جفتشم نصف بسته ژله رو با نصف لیوان آب جوش حل میکنی قشنگ بعد میزاری خنک شه وگرنه میبره شیر یا بستنیت هم به دمای اتاق رسیده باشن اندازه نصف لیوان قاطی میکنی

مشکل دنیا این است که احمق ها کاملا به خود ایمان دارند و خردمندان دائما در شک و تردیدند...