2777
2789

بزرگ ترین مشکلمون وابستگیش به خانوادشه

اگر اونا برن جایی یا یه جا جمع بشن همسر من هوایی میشه و بی تابی میکنه تا ماهم پیش اونا باشیم کلا شلوغی و مهمونی و خانواده رو دوس داره نه با من بودن رو

اگر وابستگی و تعصبشو کم کنه و بفهمه خانوادش منم و عاشق شلوغی و مهمونی نباشه مشکلمون حل میشه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نداشتن تعامل اجتماعی همسرم...با کسی خیلی دوست نمیشه اهل سفر نیست کلا اهل تفریح نیست ولی اخلاقش خوبه 

وقتی داری روزای سختی رو میگذرونی و متعجبی که خدا کجاست 👀 یادت باشه استاد همیشه موقع امتحان سکوت میکنه😶خدایا شکرررررررت بعداز 20ماه انتظار مامان شدم 😍خدایا خییییلی مرسییییی که پسرم روسلامت گذاشتی بغلم❤
همين ك اخلاق خوبي داره عاليه 

آره خداروشکر ولی من خیلی اهل مسافرتم و این اذیتم میکنه هیچ جا نمیخاد بیاد فقط با خونوادش بهش خوش میگذره

وقتی داری روزای سختی رو میگذرونی و متعجبی که خدا کجاست 👀 یادت باشه استاد همیشه موقع امتحان سکوت میکنه😶خدایا شکرررررررت بعداز 20ماه انتظار مامان شدم 😍خدایا خییییلی مرسییییی که پسرم روسلامت گذاشتی بغلم❤
من زياد ازش ضربه خوردم ازش رو خودت كار كن

دارم سعیمو میکنم عوض شم اما نمیشه خیلی سخته 

من به قربان خدا  تا که مرا غمگین دید                                      بهر خوشحالی من در دلم انداخت تورا 😍😍😍