2777
2789

دوستای گلم میدونم نامرتبطه شرمنده

ولی خواستم بهتون یاداور یک دی بشم

شما تاپیک نمیزنید دیگه؟

ممنون که همکاری میکنین

میخوایم یه جوری اعتراض خودمون رو به صاحبان سایت برسونیم 

واقعا داریم با تبلیغ خفه میشیم

تاپیک های خودمون رو نمیتونیم حذف کنیم

نمیشه عکس گذاشت

.....

#مرسی.که.همکاری.میکنین‍ ❤🍉🍃 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

توی روز نخواب اصلا .شبا خوابت ببره

من یک روستایی هستم 🤗اینجا بدنیا اومدم و اینجا ازدواج کردم 💑بعضیا اگه بخوان کسی رو تحقیر کنن بهش میگن دهاتی 😔من دهاتی ام 😊دهاتی فحش نیست 🌹پنجره ی خونه کوچیکم هرروز رو به آسمون و کوه و دشت و درخت باز میشه 😍مرغ و خروس و گنجشک ها پایین پنجره هر روز منتظر خرده نون های منن😁اینجا لذت هایی رو داریم که فوق العادس 😉نون و کلوچه محلی ،پیاده روی توی طبیعت ☺لباسهای رنگارنگ و سادگی و صمیمیت ❤برات یه آرزوی خوب میکنم دوستم 😍دلت شاد باشه و تنت سالم و یه روز خوب توی یه روستای قشنگ 😍کنار مردمی که مهربونن🌹

اگه تو طول روز انقد فعالیت کنی که نای راه رفتن نداشته باشی میخوابی

🍟لطفا من لایک نکنید عشق واقعی مال پدر و مادر🍭اگه یکی مثل اونا دوست داشت ادعای عشق بکن همونایی ک بدون ارایش با معمولی ترین لباس با موهای ژولیده با تمام داد و بیداد هات دوست دارن🧸🍂🍁

برای اعتراض ب وضعیت (بوووووق) سایت  

از یکم دی ماه(یعنی از امشب راس ساعت 12) نه تاپیک بزنید ن پست بزارید ❌🍫🌶🤸🏻‍♀️❌❌🍓

تاپیک هایی ک گذاشته میشه هم گزارش بزنید❌❌❌🍫🌶🤸🏻‍♀️❌❌🍓

ببینم چیکار میکنیداااااااا✊🏻✊🏻✊🏻✊🏻

❌🍫🌶🤸🏻‍♀️❌❌🍓

جنگ_جنگ_تا_پیروزی#  

ی_سایت_درس_حسابی_حق_مسلم_ماس#

##############################  همه-باهمیم#