2777
2789
عنوان

امپول اچ سی جی و اقدام

227 بازدید | 38 پست

من دیروز یه فوکیکول ۱۹ داشتم در تخمدان چپم در راست هم هیچی نداشتم

اندازه ضخامت رحمم ۷ونیم بود یه امپول اچ سی جی نوشت

منی ک  جنسیت پسر میخوام کی اقدام کنم؟

وقتی امپولت رو زدی، همون شب و فردا سب

بقیه ش جلوگیری

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا دکتر برا من هیچوقت سونو گرافی نمیده؟ منم امروز صبح امپول زدم...

اره دکتر منم نمیده. دو ماه کلومیفن داد و امپول اچ سی جی که یکی رو روز۱۲ پری و یکی رو روز۱۴ میزدم. این ماه لتروزول و استرادیول داد با همون امپولا که روز۱۲ و ۱۴ زدم. اصلا نمیدونم فولی هام چقدر میشن. الان ۴ ماهه میرم پیشش اما فقط دوبار اونم همون روز اول پری سونو رفتم

🎉۹۹/۱۱/۱۱🎉 فهمیدم یه کوچولوی ناز نازی دیگه قراره به جمع مون اضافه بشه. برای سلامتی تو دلیم و بارداری همه منتظرا یه صلوات بفرستین لطفا 🙏🏻تو دلیم ۱۴۰۰/۷/۷ بدنیا اومد و زندگیمون رو مثل بهشت زیبا کرد...انشالله قسمت همه منتظر ها
اخه میگن سنو تو مطب غیر قانونی شده

خب جای دیگه هم نمیگه قبل آمپول زدن برم ببینم اصلا فولیکولام بالغ میشن یا نه

🎉۹۹/۱۱/۱۱🎉 فهمیدم یه کوچولوی ناز نازی دیگه قراره به جمع مون اضافه بشه. برای سلامتی تو دلیم و بارداری همه منتظرا یه صلوات بفرستین لطفا 🙏🏻تو دلیم ۱۴۰۰/۷/۷ بدنیا اومد و زندگیمون رو مثل بهشت زیبا کرد...انشالله قسمت همه منتظر ها
اخه میگن سنو تو مطب غیر قانونی شده

خدا کنه این قانون اتفاق بیوفته دکتر من دم به دقیقه پروپ سونو تو دستشه منم مجبور شدم دکترمو عوض کنم آخه زنان چه به سونو 

سونو خیلی دقت بالایی میخواد😳

پروردگارا شکرت کی جز تو میتونست مرهم دله شکسته من باشه؟ ممنون بابت هدیه قشنگت😍             تیکر تولد گل پسرمه 😍😍😍😍
چه قرصی مصرف میکردی؟ چند هفتته؟

متفورمین،دگزا،دوفاستون،ویتاگنوس،ویتامینE,فولیک اسید .هرماه بعد پریودم روز ۱۲پریود میرفتم سونو اگر اندازه فولیکول خوب بود آمپول اچ سی جی میزد می‌گفت ۳۶ساعت و۴۸ ساعت بعد و س شب ،یک شب درمیون نزدیکی داشته باش