2777
2789
عنوان

پولشو بدید به فقرا😉

| مشاهده متن کامل بحث + 390 بازدید | 19 پست

خب عزیزم حرف درسته اینهمه فقیر بخدا من نذری و قربونی میارن نمیگیرم و نمی‌خورم میگم من مستحق نیستم  

واقعا انگار از فقر تو مناطق محروم و سیستان و بلوچستان و مناطق مرزی خبر نداری 

حرف درستیه اگه ائمه هم باشن راضی نمیشن 

وای چقدر عقایدت ترسناک فقط بلدین لعن و نفرین کنید و مرگ برای دیگران بخواید بیخود نیست مردم رو دین زد ...

عقاید اونایی که می خوان منکر دین بشن و بقیه رو بکوبونن و حق منکر بشن مسخره است هر کی اینجوریه صد لعنت بهش 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من با پلو پلوی محرم هم مخالفم.... اگر وضعیت مردم خوب بود مثل قبل  یا مثل عربها فقیر و گرسنه نبود رسم زیباییه...ولی تواین وضعیت پولش رو بدن یکی تاکسی بخره کار کنه خیلی بهتره..

ضمنا شب یلدا مگه چه خرجی داره... من که همون دو کیلو میده همیشگی رو خریم ..اجیل هم تخمه خریدم اندازه 50 تومن پسته...همین.

تازه مهمونم دارم

ای دوست مرا دعا کن شاید نزدیکتر از من به  خدا ایستاده ای  

شاید شما ایرانی نیستین نمیدونم ، ما هم نذری محرممون به جاست هم نیمه شعبانمون هم یلدا و چهارشنبه سوری و نوروزمون و بقیه .... افسانه و خرافات هم نیست رسم های شیرین میهنمون هست ، تا جایی هم که توانمون رسیده تو همه ی این مناسبتها هوای نیازمندان اطرافمون به خصوص فامیل رو داشتیم مثل همین امشب

حالا اینکه شمای نوعی چه هدفی رو دنبال میکنی از این متن قدیمی خدا داند

عجب