2777
2789
عنوان

حالم از همچی بهم میخوره😭

312 بازدید | 36 پست

باردارم ۹ هفته و دو روزع صبح رفتم ازمایش چکاپ بارداری اومدم خوابیدم از وقتی چش وا کردم تهوع دارم بیحال افتادم قبل اینکه بخوابم قرص خوردما ولی اصلا انگار ن انگار خیلی حالمو دگرگون کرده☹🤢

زندگی ینی صدای نفسای پسرم و دیگر هیچ 😘😘😘😍😍😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هنوز اول راهی ک 😐

حالِ دِلم خوبه چون خُدا باهامه  وگرنه                                 میدونم دَرد از هر طرف دَردِ☘🥀                                             عضو گروه آبی💙وزن اولیه۷۶💙وزن هدف۷۰                             به امیدموفقیت🖐
منم ۷ هفته و ۳ روزم هم گشنمه هم ضعف دارم هم تهوع شدید دارم 

گشنگی تهوع و رو بدتر میکنه ها سعی کن یچی بخوری تو تشکیل قلب داری بعد تشکیل قلب بهت قرص میده بهتر میشی

من از هفته شیش تا الان که تو سیزده هفته م حالت تهوع دارم واز همه چی بدم میاد و بالا میارم دیگه دارم میمیرم نمیدونم چرا کم نمیشه

فروشندە محصولات مراقبتی پوست و مو و مشاورە رایگان ، هر سوالی دارید در خدمتم .

از انواع گوشت تنفر دارم حتی فکرش حالمو بد میکنه  در صورتیکه قبلا خیلی دوس داشتم

همون دیگع چیزایی ک قبلا میخوردیو الان ازش متنفر میشی این ادمو میسوزونه☹☹

منم هفته هفتم امروز بهترم منم چند روزه نا نداشتم بلند شم و غذا هیچی نمیتونستم بخورم ولی الان نمیدونم چرا خوبم

گر نگهدار من آن است که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد❤از خدا میخوام هیچ بچه ای هیچ کجای دنیا مریض نشه🍂خدا جونم بابت تمام گناه هایی که کردم و تو رو اون لحظه بالاسرم ندیدم توبه 😔 میشه برام صلوات بفرستین که خدا گناهامو ببخشه 😢🥀
من از هفته شیش تا الان که تو سیزده هفته م حالت تهوع دارم واز همه چی بدم میاد و بالا میارم دیگه دارم ...

قرص نمیخوری مگ؟