2789

وقتی یکاری میخواد نمیتونه انجام بده گریه میکنه

مثلا خیلی دوس داره شارژر موبایل بزنه ب برق بعد بکشه دوباره بزنه ب برق وقتی نمیتونه هم خودشو میزنه هم شارژر میکوبه ب دیوار چیزی بخواد بهش ندم خیلی گریه میکنه😔

🥰

بد عادتش نکن سیم شارژ خطرناکه بعدشم کاریش نداشته باش یکی از بچه های اقوام ماهم اینجوری همش سرشو میکوبید الان یک بچه ی خوبی شده که نگو و نپرس 

کشور من جهان است و دین من انجام کارهای خوب 😇✌

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی ناراحتم خیلی 

عزیزم تو این وقتا حواسش رو پرت کن ، بچه ها مخصوصا تو سن پسر شما سریع حواسشون پرت میشه با چیزای دیگه . خیلیییییی بد اگه ازت نقطه ضعف بگیره و حس کنه با گریه کردن یا زدن خودش میتونه هر چی می خواد بدست بیاره یا هر کار خطرناکی رو بکنه

بغیر از این احتمالا داره دندون هم درمیاره و یکم از حالت عصبی و دندون قروچه هم مال اونه ، اگه بی تابی کرد و لثش متورم شده می تونی از ژل دندون دنتی کید باریج استفاده کنی ، مخصوصا شبا آرومش میکنه

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم
فکرنکنم نشونه عصبی بودن باشه پسر منم قبل زبون باز کردن سرش میکوبید زمین نگران نباش 

خداکنه مال این باشه

اخه ما تو خونمون حتی بلند هم صحبت نمیکنیم هیچوقتم دعواش نکردم

🥰

وای دقیقا بچه خواهر منم همینه عاشق سیم برق و پریز برقو..اگرم چیزی ک میخاد ندی دستش سرشو محکم میکوبه زمین و وسایلا پرت میکنه یک سالشه

تاجیم💙 کورشود هر انکه نتوان دید دو ستاره پرافتخار غول اسیا رو👑 نصف جذابیت ی دختر استقلالی بودنشهههه باااباااا ...دنیای صورتی مایل ب ابی دوست داشتنی من😊💙
خیلی ناراحتم خیلی 

سلام گلم تو این سن هر .دودکی یه علائمی از خودش نشون میده اگر از بچگی تحت نظر دکتره ببرش پیش دکترش اگرم نیست مشاوره بگیر از پیج های مربوط به تربیت کودک مثلا من دو سه تا پیج دارم چون منم بچم پسره در مورد تربیتشون باید دقت کنیم یکی از پیچ ها اسمش نوبرانه هاست