2789
جدی میگم افرین بهت همیشه همینجوری پر انرژی بمون ادم باهات حالش خوبه حس خوبی ازت میگیگیرم😍😍😍

من تو اوج مشکلای زندگی همین جوری خل و چل بودم دیگه همه فامیلا و اقوام میدونن چجوری ام 😂چ غصه بخوری چ بخندی میگذره پس همیشه بخند ک خوش بگذره😍😍😍💞💞💞

منم با نامزد خوشملم بیام؟😟😟😟اونم بیارم گونا داله 

اخه بعضیا حتی با نامزدشون و کنار شوهرشون هم قابل اعتماد نیستن.

ولی تو با نامزدت بیا😋

کی فردا شب میشه عکس بزارم🥳🥳

گاهی دوسِت دارم هایی که نثار دیگری می کنی،او‌ را می ترساند، از خودش، از هویتی که سال هاست برای خود ساخته، ناگهان عشقی را نثار او می کنی که از زمان نُطفه تا امروز حتی از مادر خود ندیده،مانند نابینایی که بعد از عمری چشمانش به روی نور شدیدی باز شود، چیزی را به او عرضه می کنی که برایش غریب است، شاید خودت ندانی اما، با هربار «دوستت دارم» هایت،خنجری به هویت سرد و‌ بزدل اش می کِشی، او‌ با خیانت ، با رفتن،تو را می کُشَد، تا کُشته نشود،احتمالاًبا کمی گذر عمر ‌متوجه خواهی شد، روزی که واژگان درست را نثار مخاطب اشتباه نکنی، یاد می گیری که بعضی واژه ها آدم‌ها را می ترساند،هرچند زیبا.✍️ 

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

اخه بعضیا حتی با نامزدشون و کنار شوهرشون هم قابل اعتماد نیستن. ولی تو با نامزدت بیا😋 کی فردا شب م ...

حرفتو میزنی بعد میگی بیا خیلی نامردی😂😂😂😂😂با دس پس میزنی با پا پیش میکشی ملعون😂😂😂برو دیگ باهات قهرم

وااای😂😂 قیافه دکتره دیدنی بودهه منم این کلاس انلاین صبا نمیذاره بخوابم☹کلاس تموم شد میگیرم میخوا ...

قیافش که دیدنی شد. مخصوصااا بعد از شنیدن تموم حرفام.🤭

فقط اخرش گفت بستری خانوم میدونی که چند وقته نداریم😅😂

گفتم منظورت چیه. میخوای بگی دیوونه ام ؟ 

خب چند سالی هست که میشناسمش.شایدم شوخی میکرد. جواب نداد دیگه فقط خندید.

کلاس صبا چی هست عزیز

گاهی دوسِت دارم هایی که نثار دیگری می کنی،او‌ را می ترساند، از خودش، از هویتی که سال هاست برای خود ساخته، ناگهان عشقی را نثار او می کنی که از زمان نُطفه تا امروز حتی از مادر خود ندیده،مانند نابینایی که بعد از عمری چشمانش به روی نور شدیدی باز شود، چیزی را به او عرضه می کنی که برایش غریب است، شاید خودت ندانی اما، با هربار «دوستت دارم» هایت،خنجری به هویت سرد و‌ بزدل اش می کِشی، او‌ با خیانت ، با رفتن،تو را می کُشَد، تا کُشته نشود،احتمالاًبا کمی گذر عمر ‌متوجه خواهی شد، روزی که واژگان درست را نثار مخاطب اشتباه نکنی، یاد می گیری که بعضی واژه ها آدم‌ها را می ترساند،هرچند زیبا.✍️ 
شوخی بکن راحت باش ✋😂تهش اینه ریپورت شیم😂

😂😂😂😂😂😂😂❤️

۵/۵/ ۱۴۰۱ گل پسرم دنیا اومد..😍😍😍                                                                                    بالاخره تیکر منم واقعی شد😍۱۷ اسفند معلوم شد فندوقم پسرهستش 👶 ۳۰ آذر صدای ضربان قلب قندوق مامان رو شنیدم🥺 خدایا شکرت ک معجزه کردی برام🙏                              ۱۷ آذر جواب آزمایشم بعد ۳سال انتظار مثبت شد😍😍😍😍😍😍                                                              من منتظر معجزه خدا هستم😁🤗 😍                                      🌹🌹🥰🥰🥰برام دعا کنید🙏                                                      تاریخ شروع انتظار مهر 97 
۲۱

چه سن بدی... کاش میشد من برگردم به اون دوران.

دور اغوا گری رو خط میکشیدم. البته هرچند که پشیمون نیستم( چون غیر از همسرم هیچ مردی نمیتونه منو تحمل کنه خیلییییی بدم.) و هر چند که ۲۱ سالگی دیگه کار از کار گذشته بود و من چند سالی بود که عاشق همسرم شده بودم. .ولی حتما پولهام رو یجور دیگه جمع میکردم. و اهدافم رو دنبال میکردم

چه سن بدی... کاش میشد من برگردم به اون دوران. دور اغوا گری رو خط میکشیدم. البته هرچند که پشیمون نیس ...

تا الان خدایی هیچی نفهمیدم همه دوستام مجازی بودن حتی همسرم چون خیلی محدود بودم و از خونه بیرون نمیرفتم الانم عقدم همسرم تالشیه من تهرانم خونه بابام و همچنان بیرون نمیرم😂😁

اگر ۲۱ سالته  پولهات رو خوب جمع کن با برنامه.

و درست اغوا گری کن.

و هدفی رو دنبال کن غیر از درس. یعنی در کنار درس.

چون توی سن ۳۰ سالگی چیزی که بهت ارامش و لذت میده پول و جایگاه اجتماعی یعنی شغل هست .وگرنه احساس پوچی میکنی .حتی اگر کسی هم دیوونه وار عاشقت باشه