2777
2789

من با دوس پسرم کات کردم نزدیک یماهه

ازهمه لحاظ خوب بود خداییش قستمونم ازدواجه

ولی ی چند تا اخلاق داشت ک من بدم میومد

بهش فرصت دادم ترک کنه ولی گف یکم زمان میبره و دراخر دیدم ک نمیتونع

الان باز بهم پیام میده ک من دوستت دارم برگرد عوض شدم 

ب نظرتون چیکاکنم برگردم

الان من واقعا موندم چیکارکنم میشه بگید اگ جای من بودین چیکارمیکردین😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭ببخشید طولانی شد

نگاح نکن کح خیلی ساکتم بح وقتش برسح حرفای بحت میزنمکح معنیشو تو گوگل سرچ کنی:/😹🖕🏿🔞🖤⃟○━

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگ واقعا دوست داره برین مشاوره اگ گف خوب ازدواج کنید اگ ناسازگارباشید هم متوجه میشید 

اگر بخواهی به هرچیزی که به تو گفتهمی‌ شود، واکنشی عاطفی نشان بدهیبه «رنج بردن» ادامه خواهی داد.  اگراجازه دهی کلماتِ دیگران تو را کنترلکند، هرچیز دیگری هم تو را زیر سلطهخواهد گرفت! نفس بکش و بگذار بگذرد ...!!
چندتا از اخلاقهای بدش رو بگو

زود عصبانی میشه داد میزنه هرازگاهی هم بد وبیراه میگه

نگاح نکن کح خیلی ساکتم بح وقتش برسح حرفای بحت میزنمکح معنیشو تو گوگل سرچ کنی:/😹🖕🏿🔞🖤⃟○━

دقیقا با نظر این دوستمون که میگن برید مشاور موافقم

خود من بعد از ۸ سال دوستی با همسرم ازدواج کردم و واقعا میگم تجربه خودم و اطرافیانم که ازدواج این سبکی داشتن

رفتارها توی دوستی با بعد از ازدواج زمین تا آسمون متفاوته وقتی زنش بشی خیلی عوض میشه مثلا شوهر خود من خییییلی خوب شد تو دوستی کلی اذیتم کرد ولی خواهر شوهرم برعکس تو دوستی اوکی بود بعد از ازدواج اذیت میکنه.

پس حتما حتما حتما مشاور برو

دخترم ❤نیلای من❤هدیه ی زیبای خدا به من و همسرم❤ فقط به یک چیز ایمان دارم خدا همیشه به موقع میرسه😍😍😘😘 خدایا خیییلی ازت ممنونم که منو لایق مادرشدن دونستی بعد از یکسال و نیم انتظار 1400/05/28 روز عاشورا بی بی چک من مثبت شد🥰😍❤🙏🙏🙏الهی که قسمت همه منتظرای مامان شدن بشه... ۲۰ فروردین ۱۴۰۱ نیلای نازنینم بدنیا اومد و دنیای من نیلگون شد.... خدایا سپاس... الهی قسمت همه خانومای منتظر بشه
زود عصبانی میشه داد میزنه هرازگاهی هم بد وبیراه میگه

پس بدرد نمیخوره... بهش بگو بزن به چاک.. خخخ.. پسری که دختر دوست داره داد نمیزنه سرش البته بحث کوچولو پیش میاد ولی توهین داد زدن ن 

کاری ندارم کجایی چه میکنی »«»«»:»:»بی عشق سرمکن که دلت پیر میشود