2777
2789
عنوان

پیج لباس میشناسین بگین

41 بازدید | 10 پست

مطمعن باشه وخودتون سفارشتونو تحویل گرفته باشین قطعی😐. لباساشم که خوشگل باشه دیگه

انگار نفرین کرده اند این خاک را، اجداد ما😔تابوده زاری بوده و تا مانده غم در یاد ما. ما نسل بازی خورده ایم، آتش به پر هامان زدند. یاغرق سیلابیم وجنگ یازیر آواریم و سنگ. انگار نفرین کرده اند این خاک رااجداد ما

achar_faranse_to

اچار فرانسه تو 

این پیج رو من و دوستم تازه زدیم 

چون خیلی خرید ایترنتی میکنیم 

و گاها ازمون کلاه برداری شده میخوایم اسم پیجایی که دزدی میکنن فیکن یا جنس بد تحویل میدن رو بگیم تو این پیح  

من نمیدونم برم یا بمونم کاری بکن 

به دایرکت اینستا پیجی که نوشتم برات پیام بده یا خودم یا دوستم راهنماییت میکنیم 

قشنگ بگو چی میخوای کیف کفش مانتو پالتو یا تو چه رنجی میخوای که همونیو بگیم که خودت دنبالش میگردی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

achar_farance_to اچار فرانسه تو  این پیج رو من و دوستم تازه زدیم  چون خیلی خرید ایترنتی ...

مرسی🌹

انگار نفرین کرده اند این خاک را، اجداد ما😔تابوده زاری بوده و تا مانده غم در یاد ما. ما نسل بازی خورده ایم، آتش به پر هامان زدند. یاغرق سیلابیم وجنگ یازیر آواریم و سنگ. انگار نفرین کرده اند این خاک رااجداد ما
مرسی🌹

قربونت اگرم الان میدونی که چی میخوای بگو الان راهنماییت کنم 

اگه هم میخوای بازه قیمتی مشخص کنی جنس دقیق مشخص کنی مدل اسپرت خانونی و ... مشخص کنی بهمون دایرکت بدی بهتره همونجا پیجا رو داریم تند تند برات میفرستیم 

قربونت اگرم الان میدونی که چی میخوای بگو الان راهنماییت کنم  اگه هم میخوای بازه قیمتی مشخص کنی ...

بولیزو بافت میخوام لباس خونگی اینا

حدود قیمت ؟

زیر200 واین حدودا

زیر200 واین حدودا

ای بولک 

سیب سرخ 

این ۲ تا جز معردف ترین های اینستان 

کامنت های زیر پستاشون تعداد فالور ها و ... رو چک کنی مشخصه 

قابل اعتمادن 

خودم از ای بولک شلوار لی خریدم راضی بودم 

از سیب سرخ چیزی نگرفتم 

ای بولک  سیب سرخ  این ۲ تا جز معردف ترین های اینستان  کامنت های زیر پستاشون تعد ...

مرسی گلم اره از ای بولک بارها خرید کردم راضی بودم

مرسی گلم اره از ای بولک بارها خرید کردم راضی بودم

قربانت باز سوالی داشتی بیا اینستا اونجا میتونم پیجای بیشتری معرفی کنم و عکس نمونه کاراشونم بفرستم و اگه ازشون خرید کرده باشم عکس چیزی که واسم فرستادنو بفرستم 

مقایسه قیمت کنم برات و ..‌