2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه چون فردا روز هرچیزی شد بهش میگی من واسه تو بچه اوردما بخاطر تو فلان کردما... 

مگه اسباب بازیه که برای بچه اول بخریش  بابد امادگی مجدد پیدا کنی برای بچه

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

به خاطر بچه اول نه ولی اگه میتونی آینده اش رو تامین کنی و بتونی موفقش ن کنی بیار 

فقط به خاطر بچه اوله چون پرخاشگر شده همش میگه تنهام نزدیک پنج سالشه ، منم قصد ادامه تحصیل و .... دارم . 

فقط به خاطر بچه اوله چون پرخاشگر شده همش میگه تنهام نزدیک پنج سالشه ، منم قصد ادامه تحصیل و .... دار ...

فک کنم کارت اشتباهه چون رسیدگی به دوتا بچه خیلی سخته 

شمایی که داری امضام رو میخونی خواهش میکنم ی صلوات بفرس حاجتم رو بگیرم ایشالا خدا کمکت کنه 
نه چون فردا روز هرچیزی شد بهش میگی من واسه تو بچه اوردما بخاطر تو فلان کردما...  مگه اسباب باز ...

خودمون کلا دیگه نمی‌خوایم ، از اون طرف عوارض تک فرزندی رو میگن از اون طرف درس دارم .....

منم اگه بچه دوم بخوام یکی از دلایل اصلیش دخترمه که تو دنیا بعد من و پدرش یکی رو داشته باشه که بهش پناه ببره باهاش احساس امنیت داشته باشه وقتی دلش گرفته سراغش بره خدایی نکرده مشکلی داشت احساس تنهایی نکنه.خیلی جاها تو زندگی آدم به کمک برادر و خواهر نیاز داره چه کمک عاطفی چه...