2777
2789

مثلاخداروشکرچهره ی خوبی دارم ازش راضیم سنمم ۲۹ساله ولی به لطفه خدااکثراکمترازسنمومیگن بهم میادبیبی فیسم تقریباهیکلمم خوبه خداروشکربه شدت روی پیرشدنه صورتم حساسمواصلادلم نمیخادخراب بشه  فعلاپول ندارم بهش برسم همش هرروزدعامیکنم یاخدامعجزه کنه این مختصرگودیه زیرچشمم خودبه خودمحوبشه یااینکه بهم پول بده برم یه فیلرعالی یه جای عالی تزریق کنم ودلم خیلی میخادلاغربشم ولی ازترسه افتادگی وپیری میترسم لاغرکنم هیکلم بدنیست اصافه وزن ندارم فقط چون یه کوچولوشکم پهلودارم وبا۵کیلوزیراستانداردوزنم راحتترم دلم میخادلاغرکنم ولذت ببرم بعدیه پیچ توی اینستادیدم لیفته بانخوعالی انجام میدادازاونموقع حس میکنم صورتموانجام بدم هم روندپیریمووتوقف میکنه هم ازالانم کلی بهترمیشم خلاصه فکر‌ذکرم پول داشتنه واسه اینکه خوشکلوجوانوشادابوبی نقص باشم وبه چشمه همه بیاداین جوانیو...😐خیلی مسخره هست بنظرم کلی دغدغه توی زندگیم هست که عشقه به این جوان وزیباموندنه باعث میشه کلازبادبهشون فکرنکنم😢ازخدامیخام بهم پول بده که به هرچی میخام برسم وراحت هرکاری که اراده کردموانجام بدم تااین فکروذکربیخودوبیخیال بشم

هییییچ آقایی توی تاپیک های من شرکت نکنه، نظر هم نده،در خواست دوستی هم نده ،بدونید از آقایون نینیسایتی حالم بهم میخوره🤮

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم چرا مسخره؟؟؟؟؟؟؟منم به پوستم خیلی اهمیت میدم.....ولی فعلا اصلا به لیفت با نخ فکر نکن.....خیلی برات زود.......من از شما بزرگترم و هنوز تو فکر نخ نیستم.....ایشالا خدا بهت پول زیاد بده.....هر کاری دلت میخاد بکنی

من یک دختر به ظاهر مغرورم .........میخاستم اسم کاربریم خانم گل باشه.........اشتباه تایپی شد  
برو سرکار 

دوتابچه دارم خیلی درگیرشونم شوهرم توهیچ کاری کمک نمیکنه مشکلاتم توی زندگیم هست خلاصه درگیریه ذهنیم کم نیست ولی این وسواسه ولم نمیکنه ازیه طرف دوسش دارم میگم خوبه بفکرخودمم ازیه طرف دارم اذیت میشم چون فعلاپول ندارم برم ترمیمشون کنم خط اخمم میره رومخم ویه طرفه صورتم خطه خنده دارم ویه کوچولوافتادگیه پوستو‌گودیه مختصرزیرچشممفک کنم ده تومنی پوله بی حساب‌میخام بعددوستم ندارم کسی بفهمه به صورتم رسیدم دلم میخادفک کنن همینجوری عادی‌هست وخداخاسته خیلی خوب بمونم ولی خی اتفاق نیوفتاده تاالان دارم اذیت میشم ازفکروذکرش

هییییچ آقایی توی تاپیک های من شرکت نکنه، نظر هم نده،در خواست دوستی هم نده ،بدونید از آقایون نینیسایتی حالم بهم میخوره🤮
لاغرنشو ..شکم پهلوتو اب کن فقط ..اگ مشکل هزینه نداری روغن لاغری المانی بگیر .. 

بچه شیرمیدم کلادوست دارم خیلی لاغرباشم سبک باشم 

خیلی خوبه بخدا .من اصلا بخودم نمی رسم پولم دارم

وای راست میگی؟توروخدابه خودت بری خدانعمتشوداده بهت که استفاده کنی محافظت ازجوانیت بهترین کاره

میشه بگیین اگه ادم پولشو داشته باشه چکارا میتونه برای جوانسازی ورفع چروک صورت کرد؟من پیشانیم یه خط ک ...

ببین برویه دکترپوسته خوب خودش راهنماییت میکنه اگه شرایطشوداری ازجوانیت محافظت کن

عزیزم چرا مسخره؟؟؟؟؟؟؟منم به پوستم خیلی اهمیت میدم.....ولی فعلا اصلا به لیفت با نخ فکر نکن.....خیلی ...

مرسی ازدعای خوبت ،،خیلی خوبه شماهم اهمیت میدی پس منودرک میکنی،،مسخره هست که همش بهش فکرمیکنم وشرایطی که بهش برسموندارم فعلا،،ناامیدنیستم خدابزرگه تاالانم خییییلی کاراتونستم به لطفه خدابکنم وازش ممنونم ولی خب نمیدونم چه حکمتیه فعلا،،الان بیشترفک کردم احساس کردم خداروشکرشایدچون نیازواجب ندارم خداشرایطوجورنکرده واسم,,لیفت بانخ نوی اینستادیدم پوسته مشابه خودم توی سنه زیرسی سال خیلی عالی شدن

ممنون عزیزم.اره حتما باید برم خیلی تو فکراون خط پیشونیمم.

عمیق بشه کارخاصی نمیشه کرد