2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ای جانم، بسلامتی، دختر یا پسر

سلامت باشی پسرِ 

شوهرم اسم حسن رو انتخاب کرده و با من هم مشورت نکرد حتی اسم بچه بعدی هم حسین انتخاب کرده، میگم اینهارو توی شناسنامه بذاریم و به یه اسمی که منم دوست داشته باشم صدا بزنیم قبول نمیکنه ،

میگه ببین توی فامیل هر کسی خواست بچه دار بشه این اسم هایی که دوست داری رو بهشون پیشنهاد بده

خیلی با این حرفش دلم شکست

اخی.. پس تو چی، تو خودت چی دوسداری؟

من دوست داشتم اسمش رو بذارم هامون ، شوهرم گفت نه به هیچ عنوان بعدش هم گفتم مانی 

ولی دیگه فایده نداره

خیلی دلم گرفته ، اصلا حال خوبی ندارم 

من دوست داشتم اسمش رو بذارم هامون ، شوهرم گفت نه به هیچ عنوان بعدش هم گفتم مانی  ولی د ...

وااااای چه اسمای قشنگی رو انتخاب کردی، چقد خوش سلیقه ای، هامون اسم مورد علاقه منه

نمیتونی هیچجوره راضیش کنی؟

تو چنین خوب چرایی...
وااااای چه اسمای قشنگی رو انتخاب کردی، چقد خوش سلیقه ای، هامون اسم مورد علاقه منه نمیتونی هیچجوره ر ...

چی کار کنم دیگه همه کار کردم حتی غیر مستقیم به مادر شوهرم هم گفتم که باهاش صحبت کنه ، مادر شوهرم هم هر چقدر باهاش صحبت می‌کنه فایده نداره