2777
2789
عنوان

چرا من حسی ندارم😐

677 بازدید | 47 پست

چرا شب یلدا برام با شبای دیگه هیچ فرقی نداره؟  فارغ ازبحث کرونا که امسال هست،کلا هیچ   ذوقی برای یلدا ندارم،البته برای عیدم هیچ ذوقی ندارم برای تولدمم هیچ ذوقی ندارم😐کلا شاید مردم حواسم نیس💔

طبیعت تاوقتی بازیو نفهمی ادامه میده✌😌

برای اعتراض ب وضعیت (بوووووق) سایت  

از یکم دی ماه(یعنی از فردا شب راس ۱۲) نه تاپیک بزنید ن پست بزارید ❌❌❌

تاپیک هایی ک گذاشته میشه هم گزارش بزنید❌❌

ببینم چیکار میکنیداااااااا✊🏻✊🏻✊🏻✊🏻

جنگ_جنگ_تا_پیروزی#  

ی_سایت_درس_حسابی_حق_مسلم_ماس#

https://harfeto.timefriend.net/16222836856922       لینک تایم فرند حرفی بود در خدمتم جواب رو یجوری میرسونم بهتون فاطی هستی اینجا پیام بدین                                                          دیگر بازی بس است... بیا شمشیر ها را کنار بگزاریم و خستگی در کنیم... اما!!! چرا پشت من می‌سوزد و دست تو خونیست؟؟... H.A, F, ,S  عاشــــقتونـم

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

😒😒😒نمیخاد بمیری مام حسی نداریم ی روز عادیع 

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

😐😂😂😂منم امسال خوشحالم چون خودم شهر دیگم. خانوادم جایی نمیرن 😆😃😃😃آه من گرفتنشون 🤨😂

دمت گرم 😊😊از اینکه بهم خیانت کردی. با دختری که می‌شناختم ریختی روهم. خداروشکر شناختمت 😊خدیا تنها کسی که دوستش دارم فقط تویی😍🙏
منم اصلا هیاهو مردمو واسه شب عید یایلدا درک نمیکنم چون هیچ ذوقی ندارم واسشون

دقیقاااا ک چی مثلا؟؟

از ازل تا به ابد قلبم به نامت تاج من💙👑💙...استقلالی بودنم تنها اتفاق قشنگ زندگیمهシ💙💙