2777
2789
عنوان

پر از خشمم

134 بازدید | 7 پست

قبلن هم تاپیک زدم 

از تماس های بیش اندازه مادر همسرم خستم خیلی خسته، بخدا هنوز غذا از حلقمون نرفته پایین تماس میگیره، خوابیم تماس میگیره، به من زنگ نمیزنه به همسرم زنگ میزنه ولی بخدا دیگه آرامش ندارم از همه چی میپرسه،به همه چی کار داره، اینقد هم قبلن اذیتم کرده که حد نداره

اینقد تماس میگیره که دیگه موضوع ندارن واس صحبت، از گرونی میگن، اخه هر شب آدم از گرونی نمیگه که اونم هر دفعه نیم ساعت فقط از گرونی میگن، بخدا سرم پر از صدای مادر شوهرمه

هزار بار هم به شوهرم گفتم ولی حقیقتا بی فایده بوده

نیم ساعت در شبانه روز رو بزار مادر و پسر برای هم وقت بزارن،بیخیال

خدا تو دستمو بگیری،شاید به مو برسه ولی پاره نمیشه/قسمتی از دلنوشته میرزا تقی خان امیرکبیر در شب قدر:خدا،امیر تویی،کبیر تویی،تقی همون شاگرد آشپزه،تو راه رو بهم نشون بده .../ کار خوبه خدا درست کنه،سلطان محمود کیه( اینو سرچ کنید)/خدا هر کی که این امضا رو میخونه حس خوشبختی رو بهش اعطا کن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عجب حوصله ای داره ای مادر شوهرت،،حالا این همه از گرونی گفته چه اتفاق خاصی رخ داده؟چیا ارزون شده؟

منم همین رو میگم، اخه میخواد کنترل کنه ببینه ما کجاییم هی تماس میگیره 

بخدا یه دوره ای آرزوم این بود واتساپ قطع شه تو ایران بس که فرهنگ استفاده ازش رو این خانواده ندارن 😀

حالا مادرشوهر من برعکس چند ماه یکبار سراغی از من نمی گیره.البته مثلا همسایه ایم.شوهرم و بچه ام هر روز میرند ولی چند ماه یکبار من می رم.چون دعوت نمیکنه و منم تا نگه نمی رم.ازش متنفرم

لابد تنهاس دلش به همین خوشه ولش کن حرص نخور 

متاسفانه اینجور نیست بسیار آدم فضولیه، به خصوصی ترین مسیله ما کار داره 

اخه هرروز روزی یک ساعت واقعا از حد به دره 

بخدا خسته شدم از صداش دیگه